Privatlivspolitik

Fucking Machine Power Banger

Kink af Doc Johnsons Fucking Machines Power Banger leverer overlegen kraft og uendelig dyb fornøjelse. 

Power Bangers justerbare thrusterarm kan vinkles for at give dig det, du ønsker i alle dine yndlingspositioner, mens fire stærke sugekopper i bunden holder den sikkert på plads, uanset hvor hårdt du spiller. 

For spillere, der kan lide det hårdt og hurtigt, tilbyder denne alsidige forbandede maskine variabel hastighed til at banke dine huller med op til 195 slag i minuttet. 

Power Banger er skabt eksklusivt til brug med vedhæftede filer i Doc Johnsons patenterede Vac-U-Lock linje. 

Kink by Doc Johnson er et spændende samarbejde med Kink.com om at skabe en kollektion af autentiske fetichartikler af høj kvalitet, der egner sig til både langtidsudøvere og nyindviede.

 

Ekstra information :  Håndholdt controller tænder/slukker og justerer hastighed - Justerbar arm til præcis positionering - Intense flerhastighedsslag - Slaglængde: 60 mm (2,36 tommer) - Op til 195 slag i minuttet - Inkluderer universal strømadapter til international brug - Brug med ethvert Vac-U-Lock-kompatibelt tilbehør - Justerbart/aftageligt håndtag - Fire robuste sugekopper holder maskinen på plads - AC 100-240V, 50-60HZ universel strømforsyning med amerikansk netledning.

2.895,00 DKK

På lager - Levering BEMÆRK 10 - 14 hverdage

Produktdimension : 40,64 x 22,8 cm

Total længde : 40,64 cm

Diameter : 22,8 cm

Kropssikker : Ja

Materiale : ABS

 

Emballagestørrelse : 29,2 x 49,2 x 28,7 cm

Vægt pr. enhed i kg : 0,105 

 

Om Mærket

Doc Johnson blev grundlagt i 1976 og fejrer 40 år som drivkraften i voksennyhedsindustrien, og er verdens største designer og producent af innovative produkter til mænd, kvinder og par. 

Doc Johnson hæver barren år efter år og fortsætter med at sætte industristandarden i alle aspekter af fremstillingsprocessen, og konsekvent levere de mest banebrydende designs; sikreste og mest naturtro materialer; banebrydende teknologier; og mest opfindsomme, iøjnefaldende emballage til markedspladsen.