Betingelser

BETINGELSER

Når du handler på Secretly.dk handler du med CM Invest 2018 og du accepterer samtidigt vores betingelser, som du kan læse herunder.

FRAGT

Fragt koster fra 34,- (pakkeshop) og 42,- (hjemmelevering) - Fri fragt på ordrer over 249,-

Alle bestillinger leveres med DAO.

RETURNERING AF VARER

Når du handler på Secretly.dk har du altid 14 dages fuld fortrydelsesret jf. dansk lovgivning. Bemærk dog, at varen skal returneres i samme stand, som du modtog den. Bemærk yderligere, at du selv skal afholde udgift til returfragt. Hvis du returnerer dele af en ordre, der udløste fri fragt, og totalbeløbet derefter når under grænsen for fri fragt, vil fragten blive fratrukket den/de returnerede varers beløb. Vi kan først tilbageføre dine penge, når vi har modtaget varen og konstanteret, at den er i ordentlig stand.

Når du returnerer varen, skal den sendes til
CM Invest 2018
Læhegnet 75
9380 Vestbjerg
Danmark

Med varen skal du vedlægge en seddel om, hvorvidt du ønsker pengene retur eller bytte til en anden vare. Du bedes samtidigt vedlægge dit ordrenummer og gerne et telefonnummer eller en email, som vi kan kontakte dig på i tvivlstilfælde.

LEVERING

Medmindre andet er angivet på den enkelte vare, er der normalt 1-3 dages leveringstid (DAO)  og op til leveringstid.

BETALING

Betaling kan foretages med et Dankort, Visa/Dankort, Visakort, Mastercard, Maestro, Visa Elektron og American Express. Betalingen foregår over en krypteret server via 3.parts betalingsgateway og er lige så sikkert som at benytte dit kreditkort i supermarkedet. Alle priser er angivet i danske kroner (DKK) og inklusiv 25% moms.

VÆRNETING OG LOVVALG

Enhver tvist mellem køber og Secretly - herunder fortolkning af Secretlys handelsvilkår - afgøres af Sø- og Handelsretten i København i henhold til dansk lovgivning med dansk som gyldigt sprog.