Privatlivspolitik

Special Advanceret Telio Masturbator

Med denne Special Advanceret Telio Masturbator fortsætter vi med at fremme - Den mandlig onani oplevelse.

Her får du den nye Telio masturbator, med højteknologisk, automatiske onani fra Latetobed ​​​​High Tech.

Telio er en masturbator designet til nutidens mand, der ønsker den mest intense og moderne fornøjelse. Den har en kraftig motor, hvormed du kan nyde intet mere og intet mindre end 7 rotationsfunktioner og teleskopiske bevægelse, op og ned, en stønnefunktion og en turbofunktion, for ekstra kraft og sjov.

Da komforten ikke kan lægges til side, er der integreret en sugekop, som du nemt kan sætte på bunden, så du kan bruge hænderne til andre ting, eller blot til at gennemføre en total afslapningssession.

For at du kan opleve en realistisk og behagelig onanisession, er der inkluderet et blødt og fleksibelt ærme, fuld af knopper, og med en stønnende funktion gør det den til den mest realistiske, du finder på markedet.

For en mere behagelig oplevelse, anbefaler vi at bruge dit foretrukne vandbaserede smøremiddel, for dermed at maksimere oplevelsen - Rengøre det før og efter brug med en god legetøjsrens.

 

755,00DKK

På lager - Levering 4 - 10 Hverdage

Special Advanceret Telio Masturbator

Telio er USB genopladelig. Husk at bruge dit foretrukne vandbaserede glidecreme for en ekstra våd oplevelse og rengør dit legetøj før og efter hver brug for at sikre en lang levetid.

Brug den stønnende funktion med de medfølgende høretelefoner.

Egenskaber:

  • 7 funktioner for rotation og teleskopisk bevægelse - op og ned
  • Kvinde stønnende funktion
  • turbo funktion
  • Kraftig justerbar og aftagelig sugekop
  • Hovedtelefoner medfølger
  • USB genopladelig
  • Samlede mål (sugekoppen ikke medregnet): 26 cm x 8 cm