Vi fortsætter "dobbelt op på kondomer" HELT GRATIS! - (se under kampagner)

Bedste kondomer | Hvilke kondomer er egentlig de bedste?

bedste kondomerKondomer er et dumt sted at spare, specielt hvis det går udover kvaliteten og sikkerheden. Men er de dyre kondomer nu også de bedste kondomer? Er de mere sikre end de billige?

Det spørgsmål er der rigtig mange, der stiller sig selv, for når man kigger på kondompriserne, så er der rigtig langt mellem de dyreste og de billigste.

Sandheden er, at dyre kondomer ikke er bedre end billige kondomer, når det kommer til sikkerheden. Kondomer skal skal nemlig være CE-mærket for at blive solgt på det europæiske marked, hvilket sikrer, at der ikke sælges kondomer herhjemme, hvor sikkerheden ikke er i orden. For at blive CE-mærket skal kondomet gennemgå en række test, og kun hvis kondomet består disses test, vil det blive CE-godkendt og hermed leve op til EU-lovgivningen på området.

Kondomer = sikker sex

Når det kommer til sikkerhed, er der altså ingen forskel, og billige kondomer er således på det område lige så gode som de dyre. Men hvad er så de bedste kondomer, og hvorfor er de dyre så meget dyrere end de billige?

Det er klart, at du får lidt mere for pengene, hvis du køber de lidt dyrere kondomer, for selvom sikkerheden er den samme, så er der altså en smule forskel på, hvordan kondomet føles, hvordan pasformen er, hvor nemt kondomet er at få ud af dets indpakning og hvordan dets duft er. Forburgerrådet Tænk testede for ikke så lang tid siden 14 forskellige kondomer, både dyre og billige mærker. Resultatet var, at sikkerheden og til dels kvaliteten var den samme, når man sammenlignede de dyre med de billige. Dog var der følgende bemærkninger til de billige:

  • Et af de billige kondomer har en indpakning, der er svær at åbne,
  • Et andet billigt kondomer lugter af vanilje til trods for, at der ikke står noget om aroma på indpakningen.
  • Et andet er mere stramt og uelastisk – nærmest plastisk i materialet.

Konklusionen er altså, at sikkerheden er den samme, omend du vælger et billigt eller dyrt kondom. Det er indpakningen, gummien, lugten og selve følesen ved kondomet der er forskel på, og som gør nogle kondomer lidt bedre end andre. Samtidig kommer de dyre kondomer i lidt pænere indpakninger, og lægger man det sammen med et lidt bedre produkt, så får man altså en højere pris.

Nedenfor finder du to af de bedste kondommærker på det danske marked lige nu, nemlig danske Worlds Best kondomer og RFSU kondomer. Begge mærker er lidt dyrere end andre, men så får du også en mere gennemført kvalitet.

Vil du se vores store udvalg, kan du finde det under fanen “Kondomer“.

Worlds Best kondomer – Dansk kvalitet

RFSU kondomer – De bedste kondomer i norden

Billige kondomer

Vil du gerne have et kondom, som bare virker, og som ikke koster en formue, så er et ganske almindeligt billigt kondom måske noget for dig. Nedenfor finder du vores udvalg af billige kondomer. Det billigste får du for helt ned til 1,5 kr. per stk.

Vi håber, at denne guide har givet dig et overblik over, hvad  de “bedste kondomer” er, således at du ikke går ud og køber de helt dyre kondomer til trods for, at de billige er mindst lige så sikre.

Til sidst vil vi også gerne pointere, at alle kondomer solgt på Secretly.dk er CE-mærket, hvilket giver en sikkerhed for kondomernes kvalitet. Når du køber kondomer hos os, får du dem leveret i en diskret indpakning, så ingen kan se, hvad det er, du har købt.

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*