Privatlivspolitik

Kondomer med smag

Sjov sex - Prøv kondomer med smag

Leder du efter kondomer med smag, så er du kommet til det rette sted! Vi fører et stort udvalg af kondomer med smag til yderst fornuftige priser. Elsker du kirsebær, pebermynte, jordbær, lakridssmag eller måske de syrlige citroner, så har vi et kondom, der matcher din smag. Udover smag, så kommer kondomerne også med en aroma, der matcher smagen. Så hvis du f.eks. elsker duften af jordbær om sommeren, så hop ned og se vores produkter herunder!

Tilbage til oversigt.

 

Tilbage til oversigt.

Hvorfor købe kondomer med smag?

Der findes masser af gode grunde til at købe kondomer med smag. En af de typiske grunde er, at man vil prøve at pifte tingene lidt op i soveværelset, og så er kondomer, der smager og dufter lidt, en meget sjov og anderledes idé. Der er også nogle, som ikke bryder sig om gummilugt, og her kan det også være en fordel at vælge en kondom med smag og aroma.

Fordi man også kan få seksuelt-overførte sygdomme ved blowjobs, er det også altid en god idé at anvende kondom ved blowjobs, specielt hvis I lige har mødt hinanden. For mange er smagen af gummi ikke særlig behagelig, og i disse situationer er et kondom med smag derfor helt ideelt.

Som en del af forspillet kan man også give sin partner gummi på med munden, hvilket både er sjovt og pirrende. Problemet er bare igen, at kondomet smager meget af gummi, og derfor kan det være en dårlig oplevelse for den der skal sætte det på med munden. Her kan et kondom med f.eks. jordbærsmag eller lakridssmag igen være en god løsning.

Hvilken smag skal man vælge?

Det er helt op til dig, men vi anbefaler da, at du vælger en smag, som du selv eller din partner synes godt om. Det ville være ærgerligt at skulle hen og have det lidt sjovt med kondomer med jordbærsmag og så efterfølgende finde ud af at din kæreste ikke kan lide jordbær.

Er sikkerheden den samme med kondomer med smag?

Selvfølgelig er den det. Der er ingen forskel på kondomer med smag og kondomer uden. Så længe kondomet lever op til gældende EU-lovgivning og er CE-mærket, så har du intet at bekymre dig om. Alle vores kondomer som du finder ovenfor er af høj kvalitet og samt CE-mærket.