Amor kondomer

Det er næsten kun fantasien der sætter grænser, når det kommer til de forskellige typer af kondomer du kan få hos Amor Gummiwaren GmbH. Kondomerne fås i mange forskellige størrelser, med eller uden reservoir, og enten som glatte, helt tynde, nubrede, stribede eller med mønster. Derudover kan de også fås med farve, smag og med en selvlysende effekt der lyser i mørket.

Hvis du vil prøve noget nyt, kan du også få kondomerne med en lette bedøvende creme, der gør det muligt for manden at holde længere. I denne afdeling tilbyder Amor også kondomer med en kølende eller varmende effekt der giver kvinden stor nydelse. Amor producerer desuden sexlegetøj, glidecreme og massageolier.

Virksomhedsfakta

Amor kondomerne er produceret af det tyske firma AMOR Gummiwaren GmbH, og produkterne er i hjemlandet forbundet med stor kvalitet. Firmaet producerer dog en lang række produkter ud over kondomer, som spænder så bredt som fra sexlegetøj og glidecreme af forskellige art, til forskellige produkter til medicinalindustrien.

Firmaet eksporterer hovedsageligt til Europa, men også til det meste af verden. Amor-produkterne eksporteres især til Europa, Pakistan, Iran og Sydamerika, mens mange at virksomhedens ørige produkter sends til Østri, Polen, Tyrkiet, Rusland og Frankrig.

Virksomheden producerer hvert år over 150 millioner kondomer. Grundet virksomhedens størrelse og store succes, er det også vigtigt at firmaet overholder en lang række godkendelser, kvalitetskrav og certificeringer, hvilket kondomerne fra Amor i stor stil gør. Alle kondomer bliver testet og lever op til høje internationale standarder, så du kan roligt, og med stor sikkerhed, benytte dig af kondomer fra Amor.

Alle produkter fra virksomheden er produceret at naturligt latex gummi, ligesom mange af Amors glidecremer er vandbaserede, for at undgå tilsætningsstoffer og irritation hos dem der benytter sig af produkterne.

Virksomhedens historie

Firmaet AMOR Gummiwaren GmbH blev etableret i 1968, og har derfor været på markedet længe. Til at starte med producerede firmaet kun kondomer og pakker til salg i automater, men meget har ændret sig siden, og virksomheden producerer nu også forskellige varer til medicinalindustrien.

10 år senere overtog Amor også branded Erotim og udvidede derfor deres sortiment, hvilket voksede yderligere med overtagelserne af mærkerne Rilaco og Playgel i 2006.

i 2011 voksede virksomheden yderligere i størrelse, da de flyttede til den nye bygninger, produktions og lagerhal i Arnstadt.

 

Fandt du ikke det du søgte fra AMOR, kontakt os venligst på: info@secretly.dk