Privatlivspolitik

Bondage

SECRETLY.DK STARTEDE MED SEX-LEGETØJ JANUAR 2021.

SELVFØLGELIG BLANDT DANMARKS LAVESTE PRISER.

 

Bondage - til jer der vil mere

Om I er hadcore kendere indenfor bondage eller helt nye eller måske bare blot er nysgerrige, så har vi legetøj bondage til jer. Vi har de søde blide håndjern i plys til de nye og nysgerrige og tape, reb og gagball til de mere erfarne. Vores store udvalg spænder vidt og bredt og du kan her få det du mangler til alle de sjove lege, som gør sex lige lidt mere spændende og grænseoverskridende på den gode måde.

Kig dig omkring og leder du efter noget vi ikke har, så kontakt os. Så¨vil vi prøve at hjælpe med at finde det.

Fræk leg med bondage sexlegetøj

Bondage er oprindeligt en lænketeknik fra Japan. Det er ikke så mærkeligt at denne form for sex er spændende, da det giver en helt særlig tillid og respekt parterne imellem. Tillid er utroligt vigtigt under bondage. Det er vigtigt at være opmærksom på at den underkastede har den egentlige magt. Der skal nemlig kunne stoppes med det samme, hvis grænser bliver overskredet. For meget. For grænser må nemlig gerne overskrides under bondage, men kun med accept og nydelse involveret.

Bondage er lækkert, men endnu mere frækt med sexlegetøj beregnet til formålet. Legetøj

bondage er præcis det du finder her. I kan kigge på det sammen eller en af jer kan overraske den anden med nyt og inspirerende legetøj til jeres bondage.

Det bedste og billigste sexlegetøj til bondage

Her finder I nemlig det bedste og sikreste legetøj bondage til den billigste pris. Det er vigtigt for os at kunne tilbyde bondage legetøj til en pris hvor alle kan være med i legen. Derfor holder vi priserne nede, men vi går selvfølgelig ikke på kompromis med sikkerheden. Der er forskellige hensyn at tage under bondage leg. Derfor skal legetøjet være forsvarligt og sikkerhedsmæssigt korrekt. Det skal I ikke tænke på. Det har vi selvfølgelig sørget for. I skal bare finde det perfekte legetøj, der passer til jer.

Bondage sex - sjovest med det rigtige legetøj

Som erfarne kendere udi bondage ved I nok hvad I ønsker, men kontakt os gerne hvis I er i tvivl om noget. Vi står klar med hjælp og råd, så godt som vi kan.

Er I nysgerrige nybegyndere i dette univers, vil vi anbefale jer at starte blidt, så ingen får ubehag eller dårlige oplevelser under legen. Håndjern og blindfolds er et godt sted at starte. I opdager hurtigt at der nok skal mere og sjovere legetøj med, men start blidt. Det er en tillidsopbygning, der skal finde sted i starten.

Hurtig og diskret levering af dit nye bondage legetøj

Legetøj bondage er legetøj til voksne legebørn.

Gå på opdagelse i vores udvalg, læs og bliv klogere på nettet - der findes f.eks. rebknuder og frække tips til leg. Overrask hinanden. Men først og fremmest pas på hinanden.

Udover billige priser sørger vi selvfølgelig også for en diskret og hurtig levering af jeres nye legetøj bondage. Ventetiden er sød, men ingen grund til at trække den længere end nødvendigt.

 

Søger du et specielt produkt du ikke kan finde hos os - Send os en mail på info@secretly.dk og vi gør hvad vi kan for at skaffe det til dig.

Selvfølgelig til Danmarks billigste pris!