Privatlivspolitik

Glidecreme, Olie & Plejeprodukter

Hos Secretly forhandler vi et stort og varieret udvalg af glidecreme og plejeprodukter.

I vores udvalg finder I alt fra den helt billige glidecreme til kvalitets glidecreme med forskellige funktioner, der alle sammen kan være med til at løfte jeres sexliv til det næste niveau.

Vores udvalg af glidecreme kan bruges til både mænd og kvinder.

I finder vores store udvalg nedenunder.

 

« 1

Glidecreme kan løse mange forskellige udfordringer

Glidecreme kan løse mange forskellige udfordringer i sexlivet. F.eks. har 30% af alle kvinder i, eller efter overgangsalderen oplever en øget tørhed forneden under sex.

Det er ikke kun hos ældre kvinder tørhed kan forekomme. Yngre kvinder kan også opleve tørhed grundet deres biologiske bygning, eller hvis de f.eks. er blevet opereret. Ved brug af glidecreme kan både ældre og yngre kvinder få bugt med tørheden.

En anden udfordring ved samleje kan være i forhold til tørhed grundet brug af kondom. Kvinden kan under samleje med kondom tørre ud forneden på grund af gummi fra kondomet. Her kan glidecreme også hjælpe og sørge for at holde samlejet gnidningsfrit.

Hvis I har lyst til at eksperimentere med sexlegetøj, er det også en god ide at have glidecreme tæt på jer. Når man eksperimenterer med sexlegetøj, kan det føles mere behageligt, hvis man smører legetøjet ind i glidecreme, inden man benytter det. Er I nysgerrige på at prøve forskellige typer af sexlegetøj, kan I tage et kig på vores udvalg af dildoer for at finde det perfekte match.

Oftest, er der nemlig ikke noget naturligt smøremiddel med, når man køber sexlegetøj.

Glidecreme kan altså løse mange af de forskellige udfordringer vi hver især står overfor, når vi skal være intime. Med glidecreme bliver oplevelsen mere behagelig for begge parter.

Øg sexlysten med glidecreme

Der findes mange forskellige former for glidecreme med forskellige funktioner, der kan være med til at øge jeres sexlyst.

Glidecreme kan være med til at øge sexlysten på mange forskellige måder. Hvis I f.eks. ønsker at inddrage legetøj under samleje, kan I bruge en vandbaseret glidecreme, der både er spiselige og med smag.

Her kan i fx prøve vores Durex Play Strawberry, som er en vandbaseret glidecreme med jordbærsmag. Glidecreme med smag er perfekt til et lækkert forspil.

Glidecreme kan også være med til at skabe mere spænding og øge intimiteten mellem jer, hvis I køber en glidecreme der øger følsomheden omkring jeres kønsorganer.

Vores RFSU Sense Me - Oh Yes glidecreme kan f.eks. hjælpe med at øge følsomheden og sexlysten hos kvinden. Vores RFSU Caring Massage Glide er et kombinationsprodukt, der både kan bruges til at give en sensuel massage på hele kroppen og som glidecreme.

Der findes altså mange forskellige glidecremer på markedet, der alle sammen kan noget forskelligt.

Når I skal købe glidecreme er det vigtigt, at I mærker efter, hvad det er, I ønsker en glidecreme skal gøre for jer. Vi har alle forskellige behov og præferencer, og I kan helt sikkert finde en glidecreme i vores sortiment, som der kan opfylde jeres behov.

Naturlig, vandbaseret glidecreme

De fleste af vores glidecremer er vandbaseret. En vandbaseret glidecreme er 100% uskadelig for underlivet for både mænd og kvinder, og kan anvendes i de mængder man ønsker.

En vandbaseret glidecreme er det naturlige valg, og er den mest købte variant. Der er dog en ting, I skal være opmærksomme på, når I køber en vandbaseret glidecreme. Med en vandbaseret glidecreme kan der være behov for at tilføre mere undervejs i akten, da glidecremen opløses i vand.

Vandbaseret glidecreme er også et godt valg, hvis I ønsker at bruge kondom. Den vandbaserede glidecreme får det hele til at glide nemmere. Her er vores Durex Play Classic Glidecreme et godt bud. Durex Play Classic er udviklet specielt til at kunne anvendes sammen med kondomer.

Flasken er nem at dosere fra, så du undgår spild af glidecreme.

Vores RFSU Klick Natural Glidecreme er ligeledes vandbaseret, og er en af de bedste glidecreme på markedet. Glidecremen er parfumefri, indeholder mælkesyre og har en pH- værdi på 5,0. Glidecremen er uparfumeret og indeholder hverken farvestoffer eller smag. Denne glidecreme er altså det perfekte valg til dig, der ønsker en skånsom og vandbaseret glidecreme.

En vandbaseret glidecreme kan opfylde mange forskellige behov, og uanset om du ønsker at bruge glidecreme med kondom eller en naturlig glidecreme finder du et stort udvalg af vandbaseret glidecreme hos Secretly.

Find billig glidecreme hos Secretly

Hos Secretly har vi prisgaranti på alle vores varer, så hos os får du altid den laveste pris i hele DK, når du køber glidecreme.

Blandt vores store udvalg af glidecreme finder du billige glidecreme, der stadigvæk lever op til de strengeste krav og lovgivninger. Hos os er en glidecreme ikke dårligere, bare fordi den er billigere.

Er du f.eks. på SU eller har du aldrig prøvet at bruge glidecreme før, kan du f.eks. købe et par af vores billige glidecremer og teste, hvilken en du synes, der fungerer bedst.

Når du køber din glidecreme hos Secretly, kan du altså prøve dig frem til, om du er til de vandbaserede, til dem med smag eller til dem, der hjælper med at øge sexlysten.

Sådan fjerner du glidecreme fra sengetøjet

Det er heldigvis nemt at få glidecreme af sengetøjet, da det heldigvis er flydende. Så frygt ej, hvis I har været uheldige og fået glidecreme på sengetøjet. For at fjerne glidecreme fra sengetøjet, skal I bare vaske sengetøjet i vaskemaskinen ved normal temperatur. En vandbaseret glidecreme opløses nemt i vand.

Er samlejet taget ud af soveværelset, og har I været uheldige at få glidecreme på sofaen, kan I nemt og hurtigt fjerne det igen. For at fjerne glidecremen, skal I bare duppe området med vand, herved opløses glidecremen nemt uden problemer. Dette trick kan bruges på både vandbaserede og silikonebaserede glidecremer.

Køb trygt og sikkert hos Secretly

Du kan trygt og sikkert købe din glidecreme hos Secretly. Hos os er der ingen, der nogensinde finder ud af, at du har købt glidecreme - medmindre du selv fortæller dem det.

Vi sender din glidecreme i en diskret indpakning med diskret afsender, det er din tryghed for, at dit køb bliver mellem os og dig.

Secretly er en 100% danskejet webshop, hvor vi gennemtester alle vores produkter, inden de kommer til salg på shoppen. Du kan altså trygt og diskret bestille din glidecreme hos os.

 

Søger du et specielt produkt du ikke kan finde hos os - Send os en mail på info@secretly.dk og vi gør hvad vi kan for at skaffe det til dig.

Selvfølgelig til Danmarks billigste pris!