Privatlivspolitik

Glidecreme & Plejeprodukter

Hos Secretly.dk forhandler vi selvfølgelig også et varieret udvalg af glidecreme & plejeprodukter. Vi har både kvalitetsglidecreme samt glidecreme i den lidt billigere ende. Vores glidecreme kan både bruges til mænd og kvinder og de fleste er alle vandbasserede.

Vandbasseret glidecreme er 100% uskadelig for underlivet og kan anvendes i de mængder man ønsker.

Hvad kan man bruge glidecreme til?

Glidecreme løser rigtig mange problemer i sexlivet. F.eks. kan mange kvinder opleve tørhed forneden under sex. Faktisk oplever 30% af kvinder i eller efter overgangsalderen en øget tørhed. Yngre kvinder kan dog også opleve tørhed efter operationer eller hvis de blot er bygget sådan biologisk. Denne tørhed kan glidecreme heldigvis afhjælpe, så oplevelsen bliver mere behagelig for begge parter.

Bruger i kondomer når i er sammen, så kan man også opleve at pigen tørre ud forneden på grund af gummien. Her kan det være en fordel at have glidecreme ved hånden, da det sørger for at holde samlejet helt gnidningsfrit.

Glidecreme kan også bruges, hvis i eksperimenterer lidt med sexlegetøj. Her er det nemlig ikke noget naturligt smørringsmiddel, og derfor kan en glidecreme være rigtig handy.

Sådan får du glidecreme af tøjet.

Det er nemt at få glidecreme på tøjet, da det både er flyde og ofte kommer på i en fart. Også seng, linned og dynebetræk kan være udsat så snart der åbnes for glidecremen. Heldigvis er glidecreme super nemt at få af igen, og det kræver faktisk kun, at du vasker det i en vaskemaskine ved normal temperatur. De fleste glidecremer er nemlig vandbasseret, og derfor opløses de nemt i vand. Har du fået glidecreme på sofaen eller på nogle puder, kan du derfor også blot nøjes med at duppe området med vand. Glidecremen burde herved opløses og forsvinde uden problemer. Dette glæder for både vandbasserede og silikonebasserede glidecreme.