Privatlivspolitik

Bækkenbundskugler

Genvejen til et bedre sexliv - Bækkenbundskugler bruges til træning af musklerne i skeden. 

At træne dine muskler i skeden, har mange gode formål. Med en veltrænet skede og bækkenbund, kan du forebygge inkontinens og ømheder i muskulaturen efter aktivitet.

Det vil også blive lettere at få orgasmer, og at styre og bruge muskulaturen aktivt under sex. Det vil give stor nydelse og glæde for både din partler og dig selv.

Bækkenbundskugler kan bruges til træning af musklerne i skeden. Træningen vil øge følsomheden i skeden og samtidig hjælpe dig med at opnå bedre og mere tilfredsstillende sex.

Kugler til dette formål, har en vis tyngde, så det kræver lidt arbejde af musklerne, for at holde dem inde. Jo stærkere muskler du har, jo tungere kugler kan du holde. Hvis du gerne vil i gang med en målrettet træning af skedemusklerne, så er det en god idé at anskaffe et sæt med nogle forskellige vægte.

Kuglerne har ofte, små indvendige kugler, som bevæger sig, og masserer skedevæggen mens du går rundt.

Et fjernbetjent vibratoræg er kendetegnet ved, at det består af et æg, hvori der er indbygget en vibrator. Dvs. selve ægget kan vibrere, når det er indsat i skeden.

Normalt bruges fjernbetjente vibratoræg af par, der gerne vil pirre hinanden. Typisk er det den ene part (manden), der har fjernbetjeningen og kvinden har naturligvis vibrator ægget oppe i skeden. Deri ligger der en form for underkastelse, for det er nu manden der bestemmer, hvornår og hvordan kvinden skal pirres.

Der er masser af frække lege man kan lege med et fjernbetjent vibratoræg.

 

Søger du et specielt produkt du ikke kan finde hos os - Send os en mail på info@secretly.dk og vi gør hvad vi kan for at skaffe det til dig.

Selvfølgelig til Danmarks billigste pris!