Privatlivspolitik

Vibrator

Find den perfekte vibrator her.

En vibrator et sexlegetøj, der har til formål, at tilfredsstille en kvinde (eller mand), oftest ved at give hende orgasme. Den er udformet, så den stimulerer kvindens klitoris eller stimulerer indeni kvindens skede eller i anus.

I kvindens skede kan en vibrator stimulere G-punktet, samt en lang række andre erogene zoner, der befinder sig rundt omkring i kvindens skede, og som kan give hende orgasme. 

Der findes ikke kun ét svar på, hvordan den bedste vibrator ser ud. Kvinder er forskellige, og det  er orgasmer også. Derfor handler det om at finde den vibrator, som passer til dig.

En vibrator kan anvendes alene, til stimulering og onani, men også sammen med din partner, til forspil eller til gensidig onani. Det er enormt ophidsende, at se en kvinde lege med en vibrator, og meget frækt for kvinden at se sin partner blive ophidset.

 

En vibrator er normalt mellem 15 og 30 cm. lang og har en diameter på mellem 3 - 6 cm.

Hos Secretly anbefaler vi, at du altid anvender vandbaseret glidecreme sammen med din vibrator. Derudover bør du også anvender et rengøringsmiddel til, at rengøre din vibrator før og efter brug. Med et rengøringsmiddel til sexlegetøj, er du sikker på, at dit sexlegetøj, er helt rent, når du bruger det. 

Søger du et specielt produkt du ikke kan finde hos os - Send os en mail på info@secretly.dk og vi gør hvad vi kan for at skaffe det til dig.

Selvfølgelig til Danmarks billigste pris!

En vibrator kan benyttes i flere sammenhænge

De fleste vil ved første tanke tænke, at en vibrator altså kun er relevant for kvinden. Det vil ofte være et sexlegetøj, som bliver sat i forbindelse med kvindens tid til sig selv. Det er dog vigtigt at fastslå, at en vibrator altså ikke kun er til for at tilfredsstille en kvinde, den kan og bliver også brugt af mænd.

Hele tanken bag vibratoren er, at den skal kunne tilfredsstille. Formålet er som udgangspunkt at den skal kunne bruges til at stimulere kvindens kønsorgan. Den kan både benyttes på klitoris eller inde i skeden, og hvis det er til kvinde eller mand, så kan den også benyttes i anus.

Der findes rigtig mange forskellige typer af vibratorer. Størrelsen er en ting, som der skal afgøres. Farven og alle de mulige funktioner som der tilbydes, er også noget, som selvfølgelig skal tages med i overvejelserne. Prisen kommer også i spil, og det er derfor en god ide, hvis du på forhånd overvejer, hvad du er villig til at bruge på en vibrator.

Hvordan bruges vibratoren bedst?

Det er som med meget andet, i sidste ende op til den enkelte. Det handler altså om, hvordan du selv vil bruge den, og hvad dit behov er. Den kan nemlig bruges til onani alene, eller det kan være i forbindelse med forspil sammen med en partner.

Det er ophidsende og stimulerende for en kvinde at bruge en vibrator, og det vil for de fleste mænd også være stimulerende, hvis de ser en kvinde benytte vibrator og blive opstemt derigennem. Det handler dog i sidste ende om behovet for dig og en eventuel partner.

Den bedste vibrator

Det handler endnu engang om, hvad behovet der. Som udgangspunkt så vil en vibrator være mellem 15 og 30 centimeter lang, og have en diameter på 3-6 centimer. Den store anbefaling er dog, at der skal benyttes vandbaseret glidecreme, hvis der altså benyttes glidecreme.

At rengøre vibratoren er også yderst vigtigt, både før og efter brug. Det vil nemlig kunne sikre dig, at det sexlegetøj du bruger, er helt rent når det er, at du skal bruge det, og bruger det. Det er også meget vigtigt, hvis det er det, ikke kun er dig, som benytter vibratoren eller legetøjet.

Sørg for at få den gode service og jagt den sikre betaling på nettet

Den gode service findes som regel ved, at du kigger nærmere på, hvad tidligere kunder har at sige. De vil oftest kunne give en klar indikation på, hvad du kan forvente dig af virksomheden, som du har i tankerne. Dog skal du ikke altid stole dig blindt på, hvad du læser, men blot benytte anmeldelser som en hjælp til afgørelsen.

Når der handles over nettet, så handler det om at være påpasseligt. Dog kan du som regel gå ud fra, at store butikker som har eksisteret i flere år, vil være til at stole på. At du kan betale med alle betalingskort indikere også, at der ikke forsøges at snyde eller lignende.