Privatlivspolitik

Vibrator

Find den perfekte vibrator her.

En vibrator et sexlegetøj, der har til formål, at tilfredsstille en kvinde (eller mand), oftest ved at give hende orgasme. Den er udformet, så den stimulerer kvindens klitoris eller stimulerer indeni kvindens skede eller i anus.

I kvindens skede kan en vibrator stimulere G-punktet, samt en lang række andre erogene zoner, der befinder sig rundt omkring i kvindens skede, og som kan give hende orgasme. 

Der findes ikke kun ét svar på, hvordan den bedste vibrator ser ud. Kvinder er forskellige, og det  er orgasmer også. Derfor handler det om at finde den vibrator, som passer til dig.

En vibrator kan anvendes alene, til stimulering og onani, men også sammen med din partner, til forspil eller til gensidig onani. Det er enormt ophidsende, at se en kvinde lege med en vibrator, og meget frækt for kvinden at se sin partner blive ophidset.

 

En vibrator er normalt mellem 15 og 30 cm. lang og har en diameter på mellem 3 - 6 cm.

Hos Secretly anbefaler vi, at du altid anvender vandbaseret glidecreme sammen med din vibrator. Derudover bør du også anvender et rengøringsmiddel til, at rengøre din vibrator før og efter brug. Med et rengøringsmiddel til sexlegetøj, er du sikker på, at dit sexlegetøj, er helt rent, når du bruger det. 

Søger du et specielt produkt du ikke kan finde hos os - Send os en mail på info@secretly.dk og vi gør hvad vi kan for at skaffe det til dig.

Selvfølgelig til Danmarks billigste pris!