HEY... INDEN DU SMUTTER 😉

Huskede du at se vores KUNDEBONUS ?

Her har du mulighed for at få kondomer… HELT GRATIS 😉

ENESTE KRAV ER: Din ordre skal være på mindst 100,- kr. excl. fragt.

Gratis fragt ved køb over 249,-

Protex kondomer

Kondomerne fra det danske mærke Protex, er kendte for deres høje kvalitet og overkommelige pris, hvilket gør at de er yderst populære her i landet. Dette betyder at Protex er et af de mest kendte og mest udbredte mærker i Danmark.

Kondomerne fås i mange forskellige størrelser, så du bør helt sikkert kunne finde nogle der passer til dig. Derudover kan du få kondomerne som glatte, nubrede eller rillede. Protex er desuden kendt for at producere have nogle af de tyndeste kondomer, hvilket kan være med til at øge følelsen og fornøjelsen. Disse hedder Protex Super Thin. Du kan også få kondomerne som en kombination, hvor de både har riller, men også er helt tynde.

Alle kondomerne er med reservoir og glidecreme i indpakningerne. Hvis du ikke ved hvad du foretrækker, kan du altid købe Mix pakken, hvor du kan prøve de forskellige slags kondomer af.

En anden fordel ved Protex er indpakninger, der både er miljøvenlige, men også enkle og derfor ikke særligt opsigtsvækkende, hvis du vil have dem med på din bytur.