Privatlivspolitik

Billige kondomer

Hos Secretly.dk finder du nogle af markedes billigste kondomer.

Vores billige kondomer er så billige, at du får dem helt ned til 0,69 kr. per styk. Selvom prisen er i bund, så betyder det dog ikke, at der er skåret på kvaliteten. Alle vores kondomer er nemlig CE-godkendt, hvilket betyder, at de lever op til alle krav og EU-lovgivning på området. Du kan derfor trygt købe billige kondomer, uden at skulle bekymre dig om, om kvaliteten nu også er i orden. Undersøgelser fra blandt andet DR viser faktisk, at billige kondomer er lige så gode som deres dyrere alternativer.

Prøv f.eks. Love Condom® hvis motto er, at fremstille et kondom af høj kvalitet og til en overkommelig pris for alle.

Et andet kvalitets mærke vi sælger er EXS fra engelske LTC Healtcare til super skarpe priser og som er et af de bedste og billigste kondomer på det danske marked. Om du er til almindeligt kondom, rillede kondom eller super tyndt kondom, så har EXS det.

Tilbage til oversigt.

Tilbage til oversigt.

Er billige kondomer lige så gode som de dyre alternativer?

Det korte og rigtige svar er ja, det er de. Alle de billige kondomer, som vi sælger, er mindst lige så gode som dem der koster det dobbelte. Billige kondomer er CE-godkendt, præcis som dem der koster en del mere, og derfor er der kvalitetsmæssigt ingen forskel på de dyre og de billige kondomer. Når du køber kondomer i den billige ende skal du altså ikke bekymre dig om de nu også er sikre nok, for det er de helt sikkert.

Der er selvfølgelig udtagelser. Hvis du eksempelvis køber dine kondomer på en kinesisk hjemmeside, så er der ingen garanti for, at kvaliteten og dermed sikkerheden er i orden. En grundlæggende regel er derfor, at så længe kondomet er CE-mærket, så spiller det ingen rolle om det koster 25 eller 55 kroner for en pakke – sikkerheden vil være den samme.

At billige kondomer er lige så gode som de dyrere alternativer bakkes også op af undersøgelser og tests foretaget af blandet andet DR. Du kan læse mere her.

Hvorfor er kondomerne billigere end andre?

Der er mange faktorer der spiller ind i prisen. F.eks. er tyskproducerede kondomer typisk billigere end dem der produceres i Danmark og England, fordi arbejdskraften og omkostningerne ved produktionen er lavere i Tyskland.

På de kondomer vi sælger, som ligger i den helt lave ende af prisskalaen, der er det også en faktor, at kondomerne ikke kommer i nogen indpakning, men leveres i stedet i løsvægt. Det betyder, at der spares en del penge på unødvendig produktindpakning.

Sidst men ikke mindst, så køber vi jo også rigtig stort ind. Det betyder, at vi får en stor mængderabat, som vi kan give direkte videre til vores kunder.

Diskret levering af billige kondomer!

Ideen bag Secretly.dk er, at man skal kunne købe alle de ting på nettet, som man måske ikke har lyst til at købe i butikkerne, hvor alle kan se og høre en. Derfor gør vi selvfølgelig også meget ud af, at når du modtager pakken, så vil man på ingen måde kunne gennemskue, hvad der findes i pakken.

Pakker der sendes af os vil således ikke bære præg af, hvad der findes i pakken og afsendernavnet vil heller ikke på nogen måde give en indikation af hvad vi sælger. Derfor kan du trygt handle hos os og regne med 100% diskret levering.

Kvalitet fremfor pris?

Har du besluttet dig for, at du alligevel gerne vil betale lidt ekstra for dine kondomer, også selvom kvaliteten egentlig er den samme, så har vi selvfølgelig også andre og måske lidt dyrere mærkevarer på hylderne. Vi kan f.eks. anbefale, at du tager et kig på vores Worlds Best kondomer, som er kondomer produceret her i Danmark, nærmere bestemt Aarhus. Også RFSU kondomer kan anbefales, hvis man gerne vil have nogle gode mærkevarekondomer.