Privatlivspolitik

Kondomer

Hos Secretly.dk tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets kondomer, til Danmarks laveste priser. Du finder kondomer med både riller og knopper, bedøvende, små/store og billige kvalitets kondomer. Vi har kondomer med smag af blandt andet jordbær og pebermynte. Med andre ord, så har vi alt i kondomer, så du behøver ikke kigge andre steder for de bedste priser og det bedste udvalg. Har du brug for mere end blot en enkelt pakke kondomer, så giver vi dig selvfølgelig også mængderabat, hvis du køber mere end én pakke.

Vi sender som altid vores kondomer i en diskret indpakning, så igen vil kunne se hvad ud har købt.

Hvilken størrelse har jeg brug for?

Når man køber kondomer, kan det være et af de største spørgsmål. Det ved vi heldigvis godt, og derfor har vi skrevet en letforståelig guide, som forhåbentlig kan hjælpe dig til at finde præcis det der passer bedst til dig. Du kan læse vores guide her: kondom størrelsesguide

Noget af det som guiden ikke behandler er, hvorvidt man bør købe almindelige kondomer eller måske prøve nogle der har riller og knopper, smag eller for den sags skyld bedøvende creme. Det korte svar er, at du skal købe det, du og din partner føler dig tilpas med.

Hvis du ikke har en fast partner og skal bruge kondomerne med forskellige partnere, så anbefaler vi, at du ikke køber kondomer der er alt for “farverige”. Det er f.eks. ikke sikkert at din partner vil kunne lige at kondomet smager af jordbær eller at de har riller på siderne.

Her er det istedet en god idé at købe et så standard kondom som muligt – på den måde er det ihvertfald ikke kondomet der skal skille jer ad. Hvis du alligevel gerne vil have lidt forskelligt at tilbyde din partner, så kan du med fordel købe en af vores blandede kondompakker, hvormed du får lidt forskellige kondomtyper.

Hvad gør vores kondomer til kvalitets kondomer?

Når det kommer til kondomer, så er der ingen tvivl om, at det vigtigste er sikkerheden, for hvorfor bruge et kondom, hvis det ikke giver den fornødne beskyttelse og sikkerhed? Alle kondomer som vi sælger her på Secretly.dk er CE godkendt for at sikre kvaliteten. En CE godkendelse betyder, at kondomet lever op til alle gældende krav og EU-lovgivning på området. En CE  godkendelse af kondomet er således din sikkerhed for at kvaliteten er i orden.

Kondom FAQ

Nå du handler kondomer hos os vil du sandsynligvis opleve ord som reservoir, naturlig latex og andre begreber, der måske kan være svære at forstå. Derfor har vi nedenfor lavet en lille FAQ, der forhåbentlig kan svare på de fleste af dine spørgsmål

Lad os først se på, hvordan størrelsen på kondomet er defineret.

Hvis vi f.eks. skriver, at kondomet har følgende størrelse: Bredde: 52 mm – Længde: 185 mm – Tykkelse: 0.06 mm

Så betyder det at længden fra toppen af kondomet og ned til rodden når kondomet er rullet helt ud er 18,5 cm eller 185 mm.

Bredden på kondomet måles fra den side af kondomet til den anden. Det er altså ikke kondomet omkreds vi angiver, men den faktisk bredde. Du kan læse mere om, hvad en given omkreds svarer til i bredde i vores kondom størrelsesguide nævnt ovenfor.

Tykkelsen er tykkelsen på selve gummiet. Nogle kondomer er tyndere end andre, det er de for at give ekstra følelse. Du kan selvfølgelig også købe disse tynde kondomer hos os.

På billedet nedenfor har vi illustreret, hvordan størrelsen skal forstås.

kondomer

Hvis et kondom har et reservoir, så betyder det, at der er en lille lomme over penishovedet til eventuel sæd (se billedet ovenfor). Reservoiret sikrer, at når du får udløsning, så glider sæden ikke tilbage og ud ad kondomet.

Hvis et kondom er transparent, så betyder det at det ikke er farvet. Det betyder nødvendigvis ikke, at kondomet er 100% gennemsigtigt, for det er de færreste kondomer, men det er i hverfald ikke farvet på nogen måde.

Når det kommer til pakning af kondomerne, så fås de enten i løs vægt eller i pakker fra leverandøren. Under “yderligere information” på alle vores produkter finder du en nøjagtig beskrivelse af, hvordan vareindpakningen er (ikke at forveksle med forsendelsesindpakningen).

Anonym shopping + diskret levering

Hele konceptet bag Secretly.dk er, at man diskret skal kunne købe de ting online, som man ikke har lyst til at købe i butikkerne. Derfor sørger vi selvfølgelig også for, at sende dine varer i en diskret indpakning og med en afsender som på ingen måde antyder, hvad det er du har købt.