Privatlivspolitik

Kondomer

Hos Secretly.dk tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets kondomer, til Danmarks laveste priser.

Det er her du finder kondomer med både riller og knopper, bedøvende, små/store og billige kvalitets kondomer.

Vi har også kondomer med smag af f.eks. jordbær eller pebermynte.

Med andre ord, så har vi alt i kondomer, og du behøver ikke kigge andre steder for de bedste priser og det bedste udvalg, da vi er blandt de absolut billigste i Danmark.

Køber du mere end én pakke kondomer, får du naturligvis mængderabat.

Alle forsendelser fra Secretly sendes i en diskret indpakning, så ingen vil kunne se, hvad du har købt.

 

Hvilken størrelse har du brug for?

Når du køber kondomer, kan dette være et af de største spørgsmål.

Det ved vi bedre end de fleste, og derfor har vi skrevet en letforståelig guide, som forhåbentlig kan hjælpe dig til at finde præcis det kondom, der passer bedst til dig. Du finder vores guide her: kondom størrelsesguide

Noget af det som guiden ikke behandler er, om du bør købe almindelige kondomer eller måske prøve nogle der har riller og knopper, smag eller for den sags skyld bedøvende creme. Det korte svar er, at du skal købe det, du og din partner føler jer bedst tilpas med.

Hvis du ikke har en fast partner og skal bruge kondomerne med forskellige partnere, så anbefaler vi, at du ikke køber kondomer, der er alt for “farverige”.

Det er jo ikke sikkert, at din partner vil synes om, at kondomet smager af jordbær eller at det har riller på siderne.

Her er det i stedet en god idé at vælge et standard kondom. På den måde er det ihvertfald ikke kondomet der skal skille jer ad.

Hvis du alligevel gerne vil have lidt forskelligt at tilbyde din partner, så kan du med fordel købe en af vores blandede kondompakker. Så kan I sammen vælge den kondomtype I synes passer bedst.

Hvad gør vores kondomer til kvalitets kondomer?

Når det kommer til kondomer, så er der ingen tvivl om, at det vigtigste er sikkerheden, for hvorfor bruge et kondom, hvis det ikke giver den fornødne beskyttelse og sikkerhed?

Alle kondomer som vi sælger her på Secretly.dk er CE godkendt for at sikre kvaliteten.

En CE godkendelse betyder, at kondomet lever op til alle gældende krav og EU-lovgivning på området, og denne godkendelse er således din sikkerhed for, at kvaliteten er i orden.

Kondom FAQ

Nå du handler kondomer hos os, vil du sandsynligvis opleve ord som reservoir, naturlig latex og andre begreber, der måske kan være svære at forstå.

Derfor har vi nedenfor lavet en lille FAQ, der forhåbentlig kan svare på de fleste af dine spørgsmål.

Lad os først se på, hvordan størrelsen på kondomet er defineret.

Hvis vi f.eks. skriver, at kondomet har følgende størrelse: Bredde: 52 mm – Længde: 185 mm – Tykkelse: 0.06 mm

Så betyder det, at længden fra toppen af kondomet og ned til roden - når kondomet er rullet helt ud - er 18,5 cm eller 185 mm.

Bredden på kondomet måles fra den ene side af kondomet til den anden. Det er altså ikke kondomet omkreds vi angiver, men den faktisk bredde. Du kan læse mere om, hvad en given omkreds svarer til i bredde i vores kondom størrelsesguide nævnt ovenfor.

Tykkelsen er tykkelsen på selve gummiet. Nogle kondomer er tyndere end andre. Det er de for at give ekstra følelse. Du kan selvfølgelig også købe tynde kondomer hos os.

Hvis et kondom har et reservoir, så betyder det, at der er en lille lomme over penishovedet til eventuel sæd. Reservoiret sikrer, at når du får udløsning, så glider sæden ikke tilbage og ud ad kondomet.

Hvis et kondom er transparent, så betyder det, at det ikke er farvet. Det betyder ikke nødvendigvis, at kondomet er 100% gennemsigtigt, for det er de færreste kondomer, men det er i hvert fald ikke farvet på nogen måde.

Når det kommer til pakning af kondomerne, så fås de enten i løs vægt eller i pakker fra leverandøren. Under punktet “Yderligere information” på alle vores produkter finder du en nøjagtig beskrivelse af, hvordan vareindpakningen er (ikke at forveksle med forsendelsesindpakningen).

Anonym shopping + diskret levering

Hele konceptet bag Secretly.dk er, at DU skal kunne købe de ting diskret, som du ikke lige har lyst til at købe i butikkerne.

Derfor sørger vi selvfølgelig også for at sende dine varer i en diskret indpakning, og med en afsender som på ingen måde antyder, hvad det er du har købt.