Privatlivspolitik

Bland-Selv kondomer

Et stort udvalg af bland selv kondomer

Hos Secretly finder I et stort udvalg af bland selv kondomer. Bland selv kondomer er den perfekte måde for dig og din partner at finde ud af hvilke kondomer, der passer bedst til jeres behov.

Med bland selv kondomer kan I teste vores forskellige kondomer, og finde de rigtige til jeres behov, inden I bestiller større mængder af kondomer hjem. Bland selv kondomer er også en god løsning, hvis I blot ønsker at have lidt forskellige kondomer at vælge imellem.

Tilbage til oversigt.

 

Tilbage til oversigt.

Bland selv kondomer

Blandt vores store udvalg kan I vælge mellem flere kendte mærker som EXS, LoveX, Pasante og Vitalis kondomer.

Der kommer løbende nye mærker til, så hold endelig godt øje med vores bland selv udvalg.

Bland jeres egen kondompakke

Der findes mange forskellige former for kondomer, og uanset, om I er til de tykke eller tynde, finder I et stort udvalg af kondomer i vores bland selv udvalg.

Udover forskellige tykkelser, finder I også et stort udvalg af kondomer med forskellige smage, så uanset om I er til jordbær- eller chokoladesmag, finder I det i vores udvalg af bland selv kondomer.

Med en bland selv pakke får du og din partner mulighed for at teste, hvilke kondomer der fungerer bedst for jer som par. Dette kan være en god ide for at sikre nydelsen og en endnu bedre sexoplevelse.

Bland selv jeres egne kondompakker i dag og få leveret inden for 1-3 hverdage.

Køb trygt og diskret hos Secretly

Secretly er en 100% dansk virksomhed, og derfor er alle vores produkter af høj kvalitet og bliver gennemtestet, inden de kommer til salg. Vi leverer jeres bland selv kondomer på 1-3 hverdage, og I får fri fragt allerede ved køb over 299 kr.

Når I handler hos Secretly forbliver handlen mellem os. Både afsender og indpakning er diskret, så ingen andre end jer ved, hvad pakken indeholder.

Psssst! Når I handler hos os, får I altid gratis kondomer med.

Bland selv kondomer - stort udvalg og lave priser

Secretly.dk tilbyder et stort og varieret udvalg af bland selv kondomer, så du kan udforske de mange muligheder. På egen hånd eller sammen med din partner.

Med vores store udvalg af kondomer, som du kan sammensætte efter eget valg, har du en unik mulighed for at prøve de mange varianter og finde dit nye favoritkondom, som du herefter kan bestille i større mængde til markedets bedste priser. Vi er en danskejet virksomhed, der kun forhandler kondomer og andre produkter, der lever op til retningslinjerne på markedet. Alle vores produkter er testet og godkendt, så du ikke udsættes for tvivlsom kemi og andre stoffer, når du hygger dig i soveværelset eller der, hvor du opnår seksuel tilfredsstillelse.

Tryghed er vigtigt, når det kommer til intimitet, og da vi sælger intime produkter, er tryghed vigtigt for os.

Trygheden kommer til udtryk på flere måder, når du handler med Secretly.dk. Udover kun at forhandle produkter, der er testet og godkendt af relevante myndigheder, leverer vi altid forsendelser i anonym emballage, der hverken afslører pakkens indhold eller afsender. Så du kan trygt afgive din bestilling uden at skulle tænke over nysgerrige blikke.

Hvis du har spørgsmål til vores produkter eller andet, kan du sende os en mail. Så vender vi tilbage hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål. Vi glæder os til at modtage din bestilling, pakke og afsende de spændende og festlige kondomer, du vælger.

Prøv dig frem med kondomer - Bland selv

Kondomet er det eneste præventionsmiddel, der både beskytter mod uønsket graviditet og seksuelt overførte sygdomme. Det er en god idé at beskytte sig, hvis man ikke er helt sikker på sin partners status og med vores store og varierede udvalg af kondomer, er der næsten ingen undskyldning for at droppe det!

Du finder kondomer i alle regnbuens farver, så du virkelig kan sætte kulør på dit sexliv. Mange af de farvede bland selv kondomer er også tilført smag, som du kan eksperimentere med. Kondomerne med smag lugter ikke, så du kan roligt prøve dig frem. Der findes også selvlysende kondomer, som bogstavelig talt kan lyse jeres sex op. Det er et festligt indslag i ethvert forhold.

Hvis du er på udkig efter kondomer, der er udviklet til at øge følsomheden, er du kommet til det rigtige sted. Vi forhandler et stort udvalg af ekstratynde kondomer, hvor producenterne har anvendt innovative teknikker til fremstillingen. Resultaterne taler for sig selv, og her på siden kan du finde kondomer, der er så tynde, at du næsten ikke mærker, at du er på den sikre side i soveværelset. Du bør også prøve kondomer med riller og knopper, der virkelig kan gøre en mærkbar forskel på nydelsen for begge parter.

Der er altså mange muligheder med bland selv kondomer fra Secretly.dk, hvor du kan prøve forskellige varianter og finde din nye favorit. Når du har fundet dit nye favoritkondom, kan du med fordel bestille en større mængde hjem. Secretly.dk tilbyder nemlig markedets bedste priser, hvor alle kan være med.