Privatlivspolitik

Blandede kondomer

Er du i tvivl om, hvilke type kondomer du bør købe, så kan blandede kondomer måske være en idé.

Med blandede kondomer får du lidt af hvert, og du og måske din partner, kan således få prøvet af, hvad der fungerer bedst for jer. Måske foretrækker i riller, måske noget smag eller måske nogle helt almindelige kondomer. Find ud af det ved at købe en pakke med forskellige kondomer, som dem du ser herunder.

Tilbage til oversigt.

Tilbage til oversigt.

Sommetider kan det være svært at bestemme sig for, hvad man skal smide i kurven. Sådan er det også når man handler kondomer, for hvad virker bedst, og hvad vil ens partner synes bedst om?

Der er kun en måde at finde ud af dette på, og det er ved at prøve noget forskelligt. Desværre kan det være en ret dyr affære at købe mange forskellige pakker kondomer, da man typisk får 10-12 kondomer per pakke. Istedet for at købe mange forskellige pakker, så anbefaler vi, at du køber én pakke med forskellige kondomer i. F.eks. sælger vi pakker (som ses ovenfor) der indeholder

  • Kondomer med riller
  • Neutral kondomer
  • Tynde kondomer
  • Kondomer med smag

På den måde kan du prøve lidt forskelligt, inden du/i lægger jer fast på, hvad i foretrækker at bruge, når i er sammen.

Diskret levering af dine blandede kondomer

Når vi leverer dine kondomer, så gør vi det selvfølgelig 100% diskret. Indpakningen vil ikke bære præ af, hvad der findes inde i pakken, og afsenderen vil heller ikke kunne afsløre, at det er kondomer du har købt. Du kan altså shoppe helt anonymt på vores side og få leveret dine vare under fuld diskretion.