Privatlivspolitik

Tilbud med ekstra skarpe priser.

Hos Secretly laver vi løbende tilbud, til super lave priser - Oplagt mulighed for at spare penge.

SE OGSÅ VORES KONKURRENCER PÅ:

https://www.facebook.com/Secretlydk-213787879495538

https://www.instagram.com/secretly.dk/ 

Køb kondomer til gode priser og spar penge 

Når du handler hos Secretly får du altid den bedste pris på markedet. Med månedens tilbud får du gode priser på kondomer af høj kvalitet. Det er forskelligt, hvilke kondomer der er på tilbud, men du kan næsten altid finde kondomer fra et af vores kendte mærker som iCondom, EXS, Durex osv. Der er ofte stor efterspørgsel på vores kondomer på tilbud, så du skal være hurtigt ude, hvis du også vil spare penge.  

Vores kondomer er gennemtestet, inden de kommer til salg på vores hjemmeside. 

Alle vores kondomer overholder de strengeste lovgivninger på området. Bare fordi kondomerne er billige, er de altså ikke dårligere. Alle vores kondomer er CE-mærket og godkendt til at sælges i Danmark. Når du handler hos Secretly får du både tryghed samtidigt med du sparer penge.  

En god mulighed for at prøve nye produkter 

Ved at købe vores månedstilbud til en billig pris, har I mulighed for at prøve nye produkter, der kan være med til at øge sexlysten derhjemme. Nogen gange kan I være heldige, at vores månedstilbud indeholder kondomer med smag. Kondomer med smag giver lyst til at smage på løjerne, og det kan være til fordel for begge parter. Det er også en unik mulighed for at prøve lidt forskelligt og teste, hvad der fungerer bedst for jer.  

Spar penge når du køber hos Secretly 

Hvis du er seksuel aktiv, skal du bruge kondomer for at passe på dig selv og din partner.  

Når du køber dine kondomer hos Secretly sparer du penge, samtidigt med at du får dine kondomer til gode priser. Hos Secretly har vi vores måneds tilbud, hvor du kan spare mange penge på vores populære kondomer.

Det er forskelligt, hvad der er på tilbud - men en ting er sikkert, vores kondomer på tilbud kan du altid få til billige priser.

Køb kondomer på tilbud i fred 

Mange danskere har ikke lyst til at gå ned i deres lokale supermarked eller på apoteket for at købe kondomer på tilbud, da de synes, det kan være pinligt eller ubehageligt. Og det forstår vi godt, derfor kan du hos Secretly købe kondomer på tilbud i fred og undgå ubehagelige og pinlige situationer i supermarkedet, hvor du måske kender et par af de andre handlende.  

Derfor skal du købe dine kondomer hos Secretly 

Udover at have gode tilbud på kondomer og spare penge, når du handler hos os, får du en hel række andre fordele. Hos Secretly forstår vi godt, at det måske ikke er det fedeste i verden, at skulle ned og hente en pakke, alle kan se indeholder kondomer. Derfor bliver din pakke fra Secretly sendt i en diskret emballage og med CM invest som afsender.  

Hos Secretly har vi prisgaranti på alle vores varer, så du er sikker på altid at få dine kondomer til gode priser, når du handler hos os. Finder du vores produkter billigere på en anden dansk webshop, så betaler vi differencen.  

Vi er én af landets største online kondom butikker, og siden 2016 har vi hver dag sendt kondomer ud til glade og tilfredse kunder i hele Danmark. Secretly er en 100% danskejet webshop, så hos os får du en sikker handel og betaling.

 

Søger du et specielt produkt du ikke kan finde hos os - Send os en mail på info@secretly.dk og vi gør hvad vi kan for at skaffe det til dig.

Selvfølgelig til Danmarks billigste pris!