Privatlivspolitik

Strap On

En strap-on er ideel til penetration som kvinde-kvinde, men kan med fordel også bruges af heteroseksuelle par, hvis rollerne skal byttes om - perfekt hvis i gerne vil prøve nye og spændende måder, eller hvis jeres sex-leg skal løftes op til nye højder.

Brug masser af vandbaseret glidecreme hvis jeres strap-on bruges til penetration, så du og din partner får mest ud af jeres strap-on.

Det kan også være en god ide at bruge et kondom for at gøre rengøringen nemmere.

 

Søger du et specielt produkt du ikke kan finde hos os - Send os en mail på info@secretly.dk og vi gør hvad vi kan for at skaffe det til dig.

Selvfølgelig til Danmarks billigste pris!

Stort strap-on udvalg

Var det noget med en strap-on? Er du på opdagelse i sexlegetøjsverden, kan du ikke undgå at støde på strap-ons. Disse er velegnede til kvinde-kvinde penetration såvel som til heteroseksuelle par, der ønsker at udforske deres seksualitet på legende vis. Med en strap-on kan du løfte sexlegen til nye højder og opnå nydelse, du ikke havde drømt om før.

Secretly byder dig indenfor i en verden af sexlegetøj, glidecreme og meget mere til sexlegen. Du finder et stort sortiment af strap-ons: som sele, med dildo på, med dildosæt og meget mere. Gå på opdagelse, og find den rette strap-on til din nydelse.

Spænd din strap-on og tag på nydelsesrejse

Vil du gerne forkæle din partner? Udforsk jeres seksualitet sammen? Prøve nye sexlege? Strap-ons er designet til kvinde-kvinde penetration, men det er ikke det eneste, de kan bruges til. Som heteroseksuelt par kan I bytte roller og prøve noget nyt med en strap-on. Kun fantasien og lysten sætter grænser for, hvor I kan begive jer hen i en udfordrende sexleg.

Med en strap-on fra Secretly er du garanteret at komme på en nydelsesrejse eller sende din partner på én. Vi har de bedste produkter på markedet. De er komfortable at bruge, nemme at tage på og skønne at lege med.

Er du ny i at bruge strap-on? Husk lige glidecremen. Det gør penetrationen nemmere og mere behagelig. Så du og din partner får mest ud af legen.

Strap-on med eller uden dildo

Hvilken strap-on skal du vælge? Er du allerede rutineret bruger, har du sikkert dine favoritter. Men er du helt ny i gamet, kan det være en fordel med lidt vejledning.

Du kan købe strap-on som en sele. Denne kommer uden dildo på. Det er et oplagt valg, hvis du allerede har yndlingsdildoen klar derhjemme.

Du kan også købe en strap-on med dildo eller et helt dildosæt. Eller med glidecreme og andet tilhørende sexlegetøj. Med sådan et sæt bliver du klar til alverdens sexleg, og du får rig mulighed for at opnå den perfekte nydelse.

Køb strap-on og få:

- Ombyttede roller som heteroseksuelle

- Kvinde-kvinde penetration

- Ny leg i jeres sexliv

- Vellykket sexleg

En strap-on kan bruges på flere måder

Hvordan bruger man en strap-on? Ved første øjekast ligner det et produkt, som kun kvinder bruger sammen. Med det er ikke nødvendigvis tilfældet. En strap-on kan også bruges af heteroseksuelle par, som gerne vil lege lidt og bytte rollerne om.

Gode råd, når du bruger strap-on, er at bruge glidecreme, bruge et kondom og spænde den godt fast. Med glidecreme bliver penetrationen helt perfekt. Med kondom letter du rengøringen af produktet. Er den godt spændt fast, kan du nemmere "bruge" den, og den vil heller ikke glide rundt på kroppen under legen.

Lyst og fantasi er dine forudsætninger for vellykket leg og nydelse med din strap-on. Find den lige her og kom i gang med at forkæle din partner og dig selv. Det er den perfekte gave til hende/ham, du gerne vil tage på en nydelsesrejse med.