Privatlivspolitik

My Size

Mysize kondomer af højeste kvalitet

My Size har været en del af kondombranchen siden 1997, hvor de siden dag et har produceret kondomer af højeste kvalitet. My Size kondomer stammer fra Tyskland, og man kan i kondomerne fornemme de tyske rødder gennem deres høje kvalitet.

Hos My size kondomer har de en streng intern kvalitetskontrol, der betyder, at deres produktions metoder og systemer overstiger branchenormen: ISO 4074.

Når du køber kondomer fra Mysize, er du altså sikker på at få kondomer af allerhøjeste kvalitet. My size kondomer er førsteklasses kondomer produceret i naturligt latexgummi, der er omhyggeligt udvalgt for at sikre dig den bedste oplevelse i soveværelset.

 

Et stort udvalg af My size kondomer 

Udover den høje kvalitet har My size et stort udvalg af størrelser. My size kondomer fås fra str. 49 mm. til 69 mm. I vores store udvalg fra My size finder I både kondomer i de helt normale str. og kondomer til dem, der er lidt bedre udrustet forneden.  

My size har specialiseret sig i at lave mange forskellige størrelser, så du finder helt sikkert også din perfekte størrelse i udvalget.  

Køb dine Mysize kondomer hos Secretly

Hvis du køber flere Mysize kondomer, får du mængderabat. Køber du f.eks. 2 pakker Mysize kondomer sparer du 10 kr. Køber du 4 pakker Mysize kondomer sparer du 20 kr.  

Mysize er til dem, der ønsker, at deres kondom sidder helt perfekt. Hos Mysize ved de nemlig, at alle mænd er forskellige, og har brug for forskellige kondomer. Mysize har derfor specialiseret sig i at lave kondomer, der sidder perfekt, så du opnår mest mulig nydelse under samleje.  

Få den bedste pris med prisgaranti 

Fordelene er mange, når du køber dine Mysize kondomer hos Secretly. Vi har prisgaranti, så du altid er sikret den bedste pris på markedet. Hvis du finder et identisk produkt hos en anden dansk webshop, refunderer vi differencen.  

Vi vil så gerne hjælpe 

Hvis du har et spørgsmål til vores Mysize kondomer, eller vi på anden måde kan hjælpe dig, skal du endelig sende en mail til os på info@secretly.dk, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.  

Få leveret dine My Size kondomer på 1-3 hverdage  

Vi leverer dine My size kondomer på 1-3 hverdage, og du får gratis fragt, hvis du køber for mere end 199,- kr. Alle vores forsendelser står med CM invest som afsender og bliver pakket i en diskret emballage.