Privatlivspolitik

My Size

My Size kondomer af højeste kvalitet - I original indpakning.

My Size har været en del af kondombranchen siden 1997, hvor de siden dag et har produceret kondomer af højeste kvalitet. My Size kondomer stammer fra Tyskland, og man kan i kondomerne fornemme de tyske rødder gennem deres høje kvalitet.

Hos My size kondomer har de en streng intern kvalitetskontrol, der betyder, at deres produktions metoder og systemer overstiger branchenormen: ISO 4074.

Når du køber kondomer fra My Size, er du altså sikker på at få kondomer af allerhøjeste kvalitet. My Size kondomer er førsteklasses kondomer produceret i naturligt latexgummi, der er omhyggeligt udvalgt for at sikre dig den bedste oplevelse i soveværelset.

 

Et stort udvalg af My Size kondomer 

Udover den høje kvalitet har My Size et stort udvalg af størrelser. My Size kondomer fås fra str. 49 mm. til 69 mm. I vores store udvalg fra My Size finder I både kondomer i de helt normale str. og kondomer til dem, der er lidt bedre udrustet forneden.  

My Size har specialiseret sig i at lave mange forskellige størrelser, så du finder helt sikkert også din perfekte størrelse i udvalget.  

Køb dine My Size kondomer hos Secretly

Hvis du køber flere My Size kondomer, får du mængderabat. Køber du f.eks. 2 pakker My Size kondomer sparer du 10 kr. Køber du 4 pakker My Size kondomer sparer du 20 kr.  

My Size er til dem, der ønsker, at deres kondom sidder helt perfekt. Hos My Size ved de nemlig, at alle mænd er forskellige, og har brug for forskellige kondomer. My Size har derfor specialiseret sig i at lave kondomer, der sidder perfekt, så du opnår mest mulig nydelse under samleje.  

Få den bedste pris med prisgaranti 

Fordelene er mange, når du køber dine My Size kondomer hos Secretly. Vi har prisgaranti, så du altid er sikret den bedste pris på markedet. Hvis du finder et identisk produkt hos en anden dansk webshop, refunderer vi differencen.  

Vi vil så gerne hjælpe 

Hvis du har et spørgsmål til vores My Size kondomer, eller vi på anden måde kan hjælpe dig, skal du endelig sende en mail til os på info@secretly.dk, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.  

Få leveret dine My Size kondomer på 1-3 hverdage  

Vi leverer dine My Size kondomer på 1-3 hverdage, og du får gratis fragt, hvis du køber for mere end 249,- kr. Alle vores forsendelser står med CM Web-Trade ApS som afsender og bliver pakket i en diskret emballage.