Privatlivspolitik

Almindelige kondomer

Er du ikke interesseret i kondomer med smag, riller eller måske noget helt tredje, og vil du blot have et helt almindeligt kondom, så er det her du skal kigge! Kondomerne nedenfor er helt standard. De er hverken mindre end normal, meget større end normal, og så kommer de hverken med smag eller riller/knopper.

Tilbage til oversigt.

 

Tilbage til oversigt.

For nogle kan det godt være lidt for meget med riller, smag, farve og andet sjovt, hvis man ikke kender sin partner så godt, og blot vil have et helt anonymt kondom der virker. Heldigvis har vi også sådanne helt almindelig kondomer hos Secretly.dk. Kondomer er desuden meget standard i størrelserne, så langt de fleste kan passe dem.

Vi anbefaler dog altid, at du tjekker størrelsen på kondomer, og holder det op mod den størrelse du selv har brug for. Brug vores kondom størrelsesguide til at finde den størrelse, der er rigtig for dig.

Formen på vores almindelige kondomer er også helt normale, og du får hverken et der sidder ekstra stramt, eller som har ekstra meget plads til glansen – kort sagt – det er helt almindelige kondomer, og så endda til helt lave priser.

Klassisk kondom - simpelt og godt

Hos Secretly finder du et stort udvalg af kondomer og andet udstyr, der kan gøre aktiviteterne i soveværelset lidt sjovere og tænde gnisten i ethvert forhold.

Her på siden forhandler vi alt, hvad hjertet begærer, når det kommer til kondomer. Udvalget kan dog være overvældende for dem, der blot søger almindelige klassiske kondomer og ikke har behov for riller, smag eller nogle af de mange andre specielle kondomer, som vi er stolte af at forhandle.

Vi vil gerne gøre det nemt for vores kunder uanset, om du er på udkig efter de specielle produkter eller blot ønsker kondomer i den rigtige størrelse til markedets bedste priser, hvor alle kan være med. Derfor har vi samlet de almindelige kondomer her på siden, så du nemt og effektivt kan sørge for, at skuffen i soveværelset altid er fuld af kvalitetskondomer.

Kondomer er det eneste præventionsmiddel, der både beskytter mod uønsket graviditet og seksuelt overførte sygdomme. Antallet af klamydiatilfælde og andre seksuelt overførte sygdomme sætter jævnligt nye rekorder, og derfor kan det ikke understreges nok, at det er vigtigt at beskytte sig, hvis man har skiftende partnere eller ikke er 100% sikker på sin egen eller sin partners status. Ansvarlighed og omtanke er cool, og med vores store og varierede udvalg af kondomer til markedets bedste priser, er der ingen undskyldninger for at sætte din og dine partneres seksuelle sundhed på spil. Med kondom sparer du også dig selv og dine partnere for lægebesøg, der for mange kan være en lidt pinlig affære. Vi forhandler kun kondomer fra kendte og anerkendte producenter, og alle vores produkter lever naturligvis op til gældende regler og retningslinjer på markedet. Du kan være tryg, når det er tid til at genopfylde kondomskuffen derhjemme.

Tryghed er en vigtig værdi i vores forretning, som vi aldrig går på kompromis med. Det gælder også, når du er på udkig efter det klassiske kondom, der både beskytter mod graviditet og sygdomme. Da vi har specialiseret os i intime produkter, er vi bevidste om, at mange gerne vil være diskrete, når de bestiller fra vores side. Hvad der foregår i dit soveværelse kommer hverken postbuddet eller naboen ved, og derfor fremsendes alle ordrer i anonym emballage, der hverken afslører indhold eller afsender.

Uanset om du er på udkig efter helt almindelige kondomer eller de særlige varianter, som vi også forhandler hos Secretly, er størrelsen vigtig. Vi anbefaler altid, at du har styr på din størrelse, når du bestiller kondomer. Du kan gøre brug af vores størrelsesguide, der nemt og effektivt guider dig, så du kan vælge kondomer i den rigtige størrelse. Så sidder kondomet hverken for løst eller for stramt, og på den måde kan du trygt nyde intime stunder med din partner uden sætte hverken sikkerhed eller nydelse på spil.

Hold øje med Secretly.dk, hvor du finder et af markedets største udvalg af kondomer, legetøj og andet udstyr til intime stunder til markedets bedste priser. Vi sætter en ære i hurtig og prisvenlig levering, så bestil i dag. Så får du snart leveret almindelige kondomer eller andre produkter til døren eller der, hvor du ønsker det.