Privatlivspolitik

Zado Læder Hals- og Håndleds Manchetter

Mangler du en effektiv måde at holde din underdanige fikseret på? De sorte håndledsmanchetter og matchende halsbånd fra Zado er et komplet sæt til de frække sessioner, hvor der leges med dominans, kontrol og ikke mindst bondage.

Sættet er modelleret efter beskrivelserne af læderudstyr i den klassiske BDSM-roman O’s historie.

Har du derfor drømt om at udleve scenerne som O på slottet i Roissy, så får du muligheden med fikseringssættet fra Zado.

 

275,00DKK

På lager - Levering 1-3 hverdage

 

Fiksér på kryds og tværs med uendelige muligheder. Sættet fra Zado indeholder 2 håndledsmanchetter, et flot halsbånd og en kraftig karabinhage. Det indbyder til spændende lege, hvor du kan slippe fantasien løs og kombinere sættet med andet udstyr og legetøj.
Halsbånd og manchetter er fremstillet i ægte læder, der er smidigt og blødt mod huden. Du kan derfor straffe din slave med fiksering selv over længere tid.

Halsbåndet spændes i nakken med et solidt spænde, og foran har du en stor og kraftig O-ring.
Du kan sætte håndledsmanchetterne fast til halsbåndets ring med den medfølgende karabinhage, der sørger for, at hænderne holdes låst forsvarligt fast til halsbåndet.


Du kan også vælge at bruge dine egne lænker, reb eller andre former for bondageudstyr sammen med sættes dele. Det giver uendeligt mange muligheder for at fiksere din ulydige slave på alverdens spændende og ydmygende måder!

 

Materiale : Læder og metal
Farve : Sort og sølv
Størrelse : Justerbar