Privatlivspolitik

Autoblow AI Ultra Masturbator

Autoblow AI Ultra Masturbator vil overraske dig med sin gribende stroker med fuld skaft og glæde dig med dens avancerede videosynkroniseringsteknologi.

Enkel og intuitiv at bruge med kun 4 store knapper, det kunne ikke være nemmere at nyde denne maskine. Hvis du ønsker mere, vil din Ultra bevæge sig synkroniseret med vores eget gratis adgangsbibliotek med indhold fra de hotteste amatører på Pornhub, plus du vil nyde gratis adgang til downloadbare blowjobs, fjernbetjening og mere! 

NYHED: Adgang til det synkroniserede filmbibliotek (videoer)!

- Nettilsluttet masturbator med stimulationsstruktureret sleeve.
- Kan også styres via smartphone/tablet/laptop: Med Autoblows online-opsætning til f.eks. fjern- og stemmestyring samt yderligere ekstraudstyr.
- 9 blowjob modes: Til varieret solospil.
- AI-tilstand: Baseret på kunstig intelligens. Anderledes hver gang - spændende ægte.
- 10 hastigheder: Til hver blowjob-tilstand.
- Pause-knap: Giver mulighed for spontane afbrydelser når som helst - perfekt orgasmetræning.
- Kunstig intelligens: Programmeret med data fra hundredvis af film-blowjobs.
- Variabelt blowjob-design: 250 mulige positioner for sleeve og holder.
- Kan gøres endnu strammere: Simpelthen med skruetrækkeren direkte på penisgriberingen.
- Nem rengøring: Sleevet kan tages ud af huset.
- Leveringsomfang: 1 x Masturbator A.I. Ultra by Autoblow.

Hvordan bruger jeg A.I. Ultra-masturbatoren?
A.I. Ultra er meget nem at bruge. Først skal du påføre en passende mængde glidecreme og derefter indsæt din erigerede penis i sleevet, og start masturbatoren ved at trykke på play-knappen. Der er 9 forskellige blowjob-tilstande.

Den ekstra AI-tilstand varierer sin rytme ved hver brug, hvilket giver dig en betagende realistisk oplevelse. Der er 10 hastigheder til rådighed for hver tilstand, som du kan bruge til yderligere at kontrollere blowjobbet. Den integrerede pauseknap giver dig også mulighed for at tage spontane pauser, for eksempel hvis du vil udskyde dit klimaks.

Du kan også downloade Autoblows online-opsætning til din smartphone, tablet eller laptop og styre masturbatoren endnu mere bekvemt. Du skal bare forbinde Autoblow A.I. Ultra til internettet (QR-kode eller Autoblowme.com) og få gratis adgang til en række webaktiverede funktioner, herunder fjernbetjening, blowjob-oplevelser, samt der kan downloades stemmestyring (beta) - Og som noget NYT: Adgang til det synkroniserede filmbibliotek (videoer) - Prøv det hele!

Hvad er så specielt ved A.I. Ultra masturbatoren?
A.I. Ultra er en innovativ masturbator, der giver dig unikke blowjob-oplevelser ved hjælp af kunstig intelligens. Du kan nemt styre det hele via din smartphone! Til dette formål tilbyder A.I. + dig, ud over de almindelige blowjob-tilstande, en ekstra AI-tilstand, der varierer sin rytme med hver brug og dermed skaber en spændende realistisk følelse. AI-tilstanden er programmeret på baggrund af hundredvis af film-blowjobs og gengiver de maskinindlærte teknikker i tilfældig tilstand. For at opnå et optimalt blowjob er den kunstige intelligens i stand til at flytte sleeve-holderen og det rillede silikone-sleeve i 250 forskellige positioner. Du kan endda justere penisgriberingen endnu strammere med en skruetrækker for at nyde en endnu mere intens gribefornemmelse. Nu kan du også se videoer og nyde uforlignelige realistiske fornemmelser synkroniseret med sexhandlingen i filmen!


Brug kun vandbaserede glidecremer til A.I. Ultra - Vandbaseret Glidecreme


1.995,00DKK

På lager - Levering 4 - 10 Hverdage

Autoblow AI Ultra Masturbator

Ekstra information
 • Designet til alle penisstørrelser
 • Gratis pornosynkronisering
 • Gratis bibliotek for videosynkronisering
 • Blowjobs, der kan downloades
 • Sikker webapp
 • Stemmekontrol
 • Fuldskaft strøg
 • Datadrevet ved hjælp af AI
 • Åbn Api
 • Fjernbetjening
 • Intuitivt at bruge lige ud af æsk
 • Lys hudtone farvet mundsleeve inkluderet.

Hvordan gør jeg A.I. Ultra masturbatoren ren?
Det indre sleeve kan fjernes fra huset, så du kan rengøre begge dele separat. Vi anbefaler en legetøjsrenser til rengøring og særlig pleje.