Privatlivspolitik
EXS Magnum kondom 1 stk

EXS Magnum 1 Stk.

EXS Magnum er det helt rette for dig hvis du træt af, at dine kondomer altid sidder for stramt? Kondomet er lavet af naturligt latex med en tykkelse på blot 0,08 mm, som sikrer en naturlig følelse. Snyde IKKE dig selv for at ​prøve EXS Magnum. Perfekt til bland selv kondom.

Spar mere: Køb 10 stk her.

4,50DKK

På lager - Leveringstid: 1-3 dage

EXS Magnum kondom er med en længde på 198 mm og diameter på 56-65 mm et af markedets største kondomer. Til dig, der IKKE føler, at de almindelige kondomer passer.

Er de normale kondomer alt for små, så er EXS Magnum kondomerne det du har brug for. Ved brug af dette kondom behøver du ikke gå på kompromis med komforten. Kondomerne er smurte som sikrer en behagelig pasform til optimering af din nydelse.

EXS Magnum kondomet er lavet af naturligt latex med en tykkelse på blot 0,08 mm, som sikrer en naturlig følelse. Godkendt og testet i henhold til EU’s strenge sikkerhedsregler for kondomer.

Bag  EXS Magnum, står det britiske firma Healthcare, som er en stor spiller på kondommarkedet, og har siden 1993 produceret og leveret kondomer til hele verden.

Perfekt til bland selv kondom

D: 56-65 mm   L: 190 mm   T: 0,08 mm