Privatlivspolitik

Hvor køber man kondomer? | Her er dine muligheder!

13-04-2019

Du kan køber kondomer rigtig mange steder, men hvor man føler dig tilpas med at købe dem, afhænger af den enkelte. Generelt kan man sige at der er to muligheder. Enten så køber du dine kondomer i en fysisk butik eller også køber du dem online.

Der er fordele og ulemper ved at købe dine kondomer begge steder og det vil vi komme ind på nedenfor.

Køb dine kondomer online

Det er lettere end nogenside før at købe kondomer online. Her på Secretly.dk har vi eksempelvis et stort udvalg af alle typer kondomer i alle prisklasser. Nedenfor har vi fundet en række fordele og ulemper ved at købe dine kondomer online.

Fordele 

En af fordelene ved at købe dine kondomer online er udvalget. Når du køber kondomer på nettet, er udvalget kæmpestort og det er næsten kun fantasien der sætter grænser for, hvilken type og hvilken størrelse kondomer du kan få.

En anden fordel er, at du ved at handle kondomer på nettet, helt anonymt kan få dem sendt til din adresse uden at du skal ud og risikere pinligheder hos din lokale købmand. Ved at købe kondomer online får du også tid og ro til, at finde den størrelse og den type du helst kunne tænke dig at bruge.

Ulemper

En af ulemperne ved at handle kondomer online er, at du ikke har en ekspedient at spørge til råds. Til gengæld kan du læse dig til en masse på nettet og tage en beslutning ud fra det. På nettet skal du selvfølgelig også betale fragt for dine kondomer, men ser man på hvad kondomer sælges for på nettet og lægger fragten til, så vil prisen være præcis den samme, som hvis man købte sine kondomer i en butik. Man skal desuden huske på, når man handler kondomer online, at nogle butikker tilbyder gratis fragt, til gengæld vil prisen på kondomerne typisk være højere end hos andre webshops som sælger dem med fragt. Prisen vil derfor i den sidste ende være den samme.

Gode danske mærker


TILFØJ TIL KUR

Leder du efter nogle billigere kondomer, kan du med fordel se vores kondomer i kategorien billige kondomer.

Køb dine kondomer i en butik

Rigtig mange butikker sælger kondomer. Her er en liste med nogle af de butikker der sælger kondomer i Danmark:

  • Netto
  • Fakta
  • Bilka
  • Føtex
  • Generelt de fleste supermarkeder
  • Matas
  • Normal
  • Apotekerne

Fordele 

En af fordelene ved at købe sine kondomer i en fysisk butik er, at man kan få hjælp og vedledning, specielt, hvis du handler i Matas eller på et apotek. Dog er det for mange grænseoverskridende at spørge en ekspedient om kondomstørrelser og typer, og derfor er dette ikke en fordel som mange udbytter.

Ulemper

Som beskrevet ovenfor er en ulempe ved at købe kondomer i butikkerne, at du ikke kan være anonym. Der vil altid være en ekspedient og andre kunder, som vil se, at du køber kondomer, og for mange kan dette være en pinlig oplevelse, man helst vil være foruden.

Udvalget som du finder i butikkerne er ofte meget begrænset, hvilket betyder at du sjældent vil kunne finde kondomer i præcis din størrelser. Er du til en speciel type kondomer, så er det heller ikke sikkert at butikken har disse på hylderne, f.eks. fører Netto kun ét mærke med nogle enkelte forskellige typer inden for dette mærke.