Privatlivspolitik

Billig glidecreme | Køb DK´s billigste glidecreme her!

13-04-2019

Hos Secretly.dk kan du købe billig glidecreme og få det leveret diskret med posten. Billig glidecreme er som regel lige så godt som de dyrere alternativer. Den store forskel på billige og dyre glidecremer er mærket, og hvor lang tid glideeffekten holder.

Som med alt andet, vil et mærke være dyrere end det andet, fordi der ligger en vis brandværdi i produktet. F.eks. er Durex glidecremer dyrere end glidecremen produceret af eksempelvis danske Protex, fordi Durex er et kendt mærke.

Når det kommer til selve indholdet af pakken, så kan der også være en lille forskel, og nogle Durex-produkter holder måske glideeffekten lidt længere end de billigere mærker. Forskellen er dog minimal, og man bør altid spørge sig selv om, man vil betale det dobbelte for lidt længere “glide-tid”, eller om man blot vil bruge lidt mere af den billige glidecreme.

 

Men hvorfor overhovedet bruge glidecreme?

Der kan være mange grunde til at bruge glidecreme, og der er nok også en grund til, at du sidder og læser med nu. Her er en række ting, som du kan anvende glidecreme til:

  • Ekstra smørelse til kondomer, som bekendt nemt kan udtørre under samleje.
  • Ekstra smørelse til kvinder under samleje. Ca. 30% af kvinder oplever under eller efter overgangsalderen en øget tørhed.  Det samme kan yngre kvinder opleve, f.eks. efter operationer eller hvis de er født sådan biologisk. Også efter graviditet kan der være brug for glidecreme, da der nemt kan “gå ged” i hormonerne, som gør, at man ikke bliver våd til trods for, at man er tændt.
  • Smørelse til brug af sexlegetøj ved solosex/onani.
  • Smørelse til piger som er begyndt på p-piller, og som et resultat af dette oplever problemer med blive våde.
  • Smørelse ved analsex.

Hvilke typer glidecreme findes der?

Der findes et hav af forskellige glidecreme, og det er også derfor, at prisen varierer så meget. Nogle cremer er silikonebaserede, mens andre er vandbaserede.

Silikonebaserede glidecremer anbefaler vi generelt ikke. De kan sagtens bruges til almindelig sex, men bruger du det til sexlegetøj eller sammen med kondomer, vil du måske opleve problemer. Overfladen på sexlegetøj kan eksempelvis gå i stykker, hvis du bruger legetøjet sammen med silikonebaseret glidecreme.

Det sammen gør sig gældende for kondomer, hvor silikonebaseret glidecreme kan gøre kondomet skrøbeligt, hvilket kan resultere i, at det under samlejet brister.

Vandbaserede glidecreme er meget mere skånsomme overfor både kondomer og sexlegetøj. Desuden egner de sig rigtig godt til almindelig sexbrug, da de, som navnet antyder, er vandbasserede og derfor på ingen måde vil skabe ubalance for neden.

En ting man dog skal være opmærksom på med vandbaseret glidecreme er, at det fordamper på varm hud, og derfor skal man lidt oftere fylde mere på for at holde glideeffekten. Har man købt billig glidecreme er dette dog ikke et problem, da det ikke var været voldsomt dyrt at købe, og der sandsynligvis er rigeligt af det. Så bare brug løs og hold festen i gang! 

Diskret levering hos Secretly.dk

Køber du billig glidecreme hos Secretly.dk, sørger vi selvfølgelig for, at du får leveret dine varer diskret, i en indpakning der på ingen måde afslører, hvad det er du har købt. Afsendernavnet vil desuden ikke være Secretly.dk, men i stedet et navn, som ikke kan associeres til hverken kondomer, sexlegetøj, glidecreme eller noget helt tredje.

Du kan altså helt anonymt shoppe løs på vores side og få leveret dine varer under fuld diskretion.