HEY... INDEN DU SMUTTER

Huskede du at se vores KUNDEBONUS ?

Her har du mulighed for at få kondomer… HELT GRATIS

ENESTE KRAV ER: Din ordre skal være på mindst 100,- kr. excl. fragt.

Gratis fragt ved køb over 249,-

Små kondomer

Har du brug for et lidt mere tætsiddende og mindre kondom?

Så kunne vores små kondomer være noget for dig.

Nedenfor finder du vores udvalg af kondomer i lidt mindre størrelser, og som dermed er lidt mere tætsiddende end normale kondomer.


Små kondomer

Det kan være svært at finde ud af, hvilken kondomstørrelse man egentlig har brug for. Skal man have lidt større kondomer, lidt mindre kondomer eller måske helt almindelige kondomer. Hvis du ikke allerede har styr på, hvilken størrelse du bruger, så kan vi anbefale dig at læse vores kondom størrelsesguide, som vil hjælpe dig med at finde den størrelse der passer til dig.

Når man køber små kondomer er det typisk bredden der er lidt mindre end normalt. Længden kan også være lidt kortere, men det er bredden, der spiller mest ind. F.eks. på Worlds Best slim-line er bredden 49 mm, hvor “normale” kondomer er 52-55 mm. Længden er også lidt kortere end på normale kondomer, men da det kun er meget lidt,  typisk 4-5 mm ud af 170-190 mm, så er det ikke her den store forskel ligger, det er istedet i bredden.

Diskret levering, når du handler hos Secretly.dk

Hos Secretly.dk kan du altid regne med at få leveret dine varer i en diskret indpakning uden et afsendernavn, der kan afsløre pakkens indhold. Du kan altså helt anonymt shoppe på vores side og samtidig få leveret dine vare, uden at nogen vil stille spørgsmål til, hvorfor du har købt kondomer.

smaa kondomer