Privatlivspolitik
PVC-kjole med 2-vejs lynlås-1
PVC-kjole med 2-vejs lynlås-2
PVC-kjole med 2-vejs lynlås-3
PVC-kjole med 2-vejs lynlås-1
PVC-kjole med 2-vejs lynlås-2
PVC-kjole med 2-vejs lynlås-3

PVC-kjole med 2-vejs lynlås

Sexet PVC-kjole med et fantastisk snit og en 2-vejs lynlås foran.
370,00 DKK

Få besked når varen kommer på lager

PLEJEINSTRUKTIONER

 

        1. VASK

Håndvask dit Noir-tøj med koldt vand ved hjælp af et mildt flydende vaskemiddel. Vælger du at bruge vaskemaskine, vælg da programmet - håndvask / finvask - med koldt vandindstillinger.

Det anbefales at vaske tøjet inden brug for at undgå evt. overskydende farve smitter af på øvrigt tøj.

Efter vask anbefales det, at du ligger tøjet udstrakt/fladt evt. på et håndklædefor at bevare formen. Brug ikke tørretumbler.

Du kan stryge tøjet på vrang siden ved hjælp af indstillingen - køligt - 

 

         2. BRUG

Noir-beklædningsgenstande er lavet af elastiske stoffer. Men husk, at valge af den rigtige størrelse på tøjet, for at undgå  unødvendig overbelastning og svækkelse af trådene, så vil dit Noir-tøj forblive i perfekt form i lang tid.

FRANSKE ZIPPERS (skjulte lynlåse) bruges til æstetisk formål i Noir-tøjet. De er lynlåse af høj kvalitet, der er produceret i EU, selvom det specifikke træk ved dem er at være sarte og tynde. Husk at åbne og lukke lynlåsen forsigtigt. Sørg for, at stoffets kanter ikke sidder fast i lynlåsen - da det kan medføre hul i sarte stoffer som blonder eller net.

 

PVC (polyvinylchlorid, blød PVC, gelé)

PVC er et syntetisk materiale, der fås i blød og fast form. Ved at tilsætte skyllemidel bevares elastisiten i tøjet. PVC er den rigtige løsning til produktion af en lang række produkter, såsom hoppende bolde, bruseforhæng, dildoer eller kærlighedsdukker.
De vigtigste fordele:
· Fremragende elasticitet og konsistens
· Modstandsdygtighed over for alkohol og olie
· Tilpasser sig hurtigt til kropstemperaturen

 

PU (-belægning) (polyurethan)

Det syntetisk fremstillede polyurethan kan være hårde og sprøde eller glatte og elastiske. I sin opskummet form er det også kendt som skumgummi. Polyurethan er en vigtig ingrediens i madrasser, såler (til sko), tekstiler og (latexfri) kondomer. Som belægning til ABS-kærlighedslegetøj tilbyder PU-belægningen den glatte og silkeagtige karakter.
De vigtigste fordele:
· Lugtfri
· Uden blødgøringsmidler (phthalater)
· UV-bestandighed
· Hudkompatibilitet
· Tilpasser sig hurtigt kropstemperaturen