Privatlivspolitik

Onyx+/Pearl2 sæt

Titans og Cliona-parets sæt giver dig en hel verden af ​​erotiske muligheder - i den analoge tilstand, men frem for alt i online-tilstand.

Sættet indeholder en masturbator i høj kvalitet og en lay-on vibator. Takket være den teledildoniske funktion kan du forbinde dit og din partners legetøj, med erotisk onlineindhold eller med andre medlemmer af Kiiroo-samfundet. Dette gøres ganske simpelt i Bluetooth-tilstand via FeelConnect-appen eller wifi.

Det specielle højdepunkt:

Legetøjet har patenterede berøringssensorer. Lad din partner styre dit klimaks ved at overfører bevægelserne fra partnerens legetøj til dit eget legetøj. Hvis en kvinde hygger sig med Cliona'en, overføres hendes bevægelser til masturbatoren. Det fungerer også den anden vej - hun vil blive glædet af varme vibrationer, når han spiller med Titan. Samleje er også muligt i mange behagelige timer i enhver konstellation og uanset afstanden.

Imidlertid skiller Cliona og Titan sig ud alene:

Lay-on vibrator Cliona har et vidunderligt ergonomisk design, der glæder enten vagina eller klitoris. Den praktiske lommestørrelse gør, at den er en perfekt ledsager til rejsen eller på farten. De 5 vibrationstilstande giver forskellige elskovsmuligheder. Det kan styres fuldstændigt intuitivt via lette berøringer. Cliona er genopladelig og vandtæt.

Titan er en realistisk masturbator med en aftagelig rillet ærme. De 10 vibro-kugler inde i masturbatoren giver jævn stimulering, og de kan bruges i 6 forskellige tilstande. Titan kan også styres på en sjov måde med lette berøringer. Det er også vandtæt og genopladeligt.

For mere information henviser vi til app-indehaverens privatlivspolitik. Secretly.dk er ikke ansvarlig for din brug af appen.

 

1.945,00 DKK

På lager - Levering BEMÆRK 10-14 dage

Vi anbefaler : https://secretly.dk/flutschi-professional-glidecreme 

Perle 2: komplet længde: 19 cm
indsættelsesdybde 14 cm
Ø 3,6 cm - 4,2 cm.
ABS, silikone.
Inkluderer en opbevaringspose og USB -kabel.
 
Onyx +: Komplet længde 24,5 cm
indsættelsesdybde 16,5 cm.
Ø 3,3 cm.
Med og medfølgende USB -kabel. TPE.