Om Secretly.dk

Om Secretly.dkSecretly.dk gik live i 2016, og har siden starten solgt produkter som danskerne finder pinglige eller skammer sig over at købe i butikkerne. Secretly.dk er således stedet for dig, som f.eks. gerne vil købe dine kondomer i fred og helt anonymt, så du undgår pinlige situationer i dit lokale supermarked, hvor du måske kender kassedamen eller andre af de handlende.

Secretly.dk vil i starten fokusere på produkter som kondomer og glidecreme, men vil med tiden udvide sit sortiment til andre produktgrupper, som danskerne helst vil købe under fuld diskretion.

Når du handler hos Secretly.dk vil du modtage dine pakker i en diskret indpakning, som på ingen måde antyder, hvad der er i pakken.

Hvem er Secretly.dk?

Hos Secretly.dk er det Thomas (nedenfor), som vil sørge for at din pakke kommer frem samt svare på eventuelle spørgsmål. Vi gælder os til at handle med dig!

Thomas

Thomas

Adresse:

WebHub ApS
Ceres Allé 7 3. 3
Aarhus C
CVR: 36072970

Mail: info@secretly.dk

Tlf: 24843065

Webhub APS

Secretly.dk drives af WebHub ApS, og det vil være dette firmanavn som står som afsenderen på vores pakker, hvilket sikrer, at man ikke kan regne ud, hvad der findes i pakken.

WebHub ApS er en dansk virksomhed som specialiserer sig i online forretninger. WebHub driver og ejer blandt andet NemProgrammering.dk, wpmanualen.dk, Billig-Bredbånd.nu og Billig-Webhosting.dk.