Vi fortsætter "dobbelt op på kondomer" HELT GRATIS! - (se under kampagner)

Køb dine kondomer på nettet | Stort udvalg til små priser!

AORN

For det første, så ja – vi sælger kondomer på Secretly.dk – du kan se vores store udvalg af billige kvalitets kondomer her.

For det andet, så vil vi gerne i dette indlæg slå et slag for, hvorfor du bør købe dine kondomer på nettet. Der er nemlig flere fordele end man lige tror. Lad os bare tage alle fordelene fra en ende af.

Køb kondomer diskret og anonymt på nettet

Lang de fleste som køber kondomer på nettet gør det af en simpel årsag, og det er, at de ikke har lyst til at købe dem offentligt i butikkerne, for tænkt nu hvis man mødte nogen man kendte – PINLIGT.

Sådan er der faktisk rigtig mange der har det, og derfor findes der rigtig mange kondom-webshops på nettet, hvor man i ro og mag og uden at nogen genkender en, kan købe sine kondomer på nettet.

Større udvalg på nettet

Går du ned i din lokale Netto, så vil du med sikkerhed kun se én til to typer kondomer.  Så hvad gør man lige, hvis man skal have nogen med smag, nogen der er ekstra store, ekstra små, med riller eller måske med bedøvende creme – ja så er du nød til at købe dem online, for sådan et udvalg findes desværre ikke i butikkerne.

På apoteket finder du måske et lidt større udvalg, men det kan ikke måle sig med de mange varianter du kan købe på nettet.

Hvad med prisen?

På nettet finder du klart de billigste kondomer, men er du til mærkevarer, så er det faktisk ofte, at du kan købe de bedre mærker billigere i butikkerne.

Det kan du fordi butikkerne i mange tilfælde kan købe ekstra stort ind og derfor får en stor mængderabat, hvilket de færreste små webshops får. Tager du f.eks. i Netto vil du opleve at kondomerne her koster en smule mindre end hvad du kan finde de samme kondomer til på nettet.

Derfor, hvis det er prisen du går efter, og det er et specielt mærke du leder efter, så kan du sandsynligvis købe dem billigere i supermarkedet end på nettet, også selvom du får gratis fragt på nettet.

Hvor skal jeg starte, hvis jeg skal købe kondomer?

Når du skal købe kondomer er det første du skal gøre at finde ud af hvilken størrelse du skal have. Køber du et kondom der er for lille risikerer du, at det sprækker/revner, når du tager det på. Køber du et, der er for stort så er der risiko for, at det vil falde af under samleje.

Derfor er det utrolig vigtigt at du vælger den rigtige størrelse inden du overhoved begynder at tænke at, hvilken type du har brug for. Vi anbefaler du bruger vores størrelsesguide til at finde ud af, hvilken kondomstørrelse du skal bruge.

 

 

 

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*