Vi fortsætter "dobbelt op på kondomer" HELT GRATIS! - (se under kampagner)

Et kig bag Secretly.dk | Sådan tager vi produktbilleder!

produkt-billeder

I denne artikel vil vi give dig et kig bag vores webshop, og fortælle om, hvordan vi tager vores produktbilleder. Vi har nemlig ikke en professionel fotograf til at gøre det, nej vi gør det skam selv, for faktisk er det ikke så svært, så længe man har en telefon med et godt kamera og en lille fotoboks!

Produktbilleder fra leverandører

Sandheden er, at man som webshop i dagens Danmark typisk ikke behøver at tage sine egne produktbilleder. For langt de fleste leverandører har nemlig allerede taget flotte billeder af deres produkter, som man som regel må bruge på ens egen hjemmeside.

Dette kælder også kondom-branchen, hvor leverandører såsom House of Denmark (Protex) og Conaxess Trade Denmark (RFSU) glædeligt stiller billedebanker til rådighed.

Men, nogle leverandører har ikke billeder af deres produkter, eller også har de nogle som ikke er specielt gode, og hvad gør man så? Jo man tager selvfølgelig billederne selv.

Er man en startup-virksomhed som os, så er det at hyre en fotograf til at tage produktbilleder, dog en dyr fornøjelse, og derfor valgte vi at tage dem selv.

Det skal man bruge til et hjemmestudie.

Det er faktisk ikke så svært og dyr for den sags skyld at lave sit eget hjemmestudie.

Alt hvad du skal bruge er:

  • En smartphone med et godt kamera
  • En fotoboks

En smartphone har de fleste idag, og det var også tilfældet hos os.

En fotoboks er en lille boks, som er lavet specifikt til at tage billeder af produkter. Boksen består typisk af noget belysning og en baggrund, som enten er hvid eller en anden farve, som gør det let at fritlægge billedet.

Nedenfor kan du se et billede af den fotoboks, som vi bruger. Den er belyst med led og koster kun 299.

fotoboks

Fotoboksen er transportabel og kan nemt foldes sammen.

Herunder kan du se et eksempel på et billede taget med i fotoboksen og med en smartphone som kamera + lidt justeringer i Photoshop.

kondom fotoboks

Selvom en smartphone er udemærket til produktbilleder, så fandt vi dog hurtigt ud af at en spejlreflekskamera altså kunne lidt mere. Vi valgte derfor at investere i sådan et samt et fotokursus fra WeTeach.dk, som virkelig hjalp os til at få styr på billederne.

Men nu ved du i hvert fald, hvordan vi tager vores billeder på Secretly.dk – næste gang giver vi et indblik i, hvordan vi pakker og sender vores varer, så de ankommer diskret til modtageren.

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*